Welzijn Theater

Tijdloos, universeel en invoelbaar theater
Noordwijk

Wij maken voorstellingen op projectbasis die zeer toegankelijk zijn. Het zijn stukken die aan het denken zetten en gaan over grote levensthema’s omgezet in herkenbare scenes. Tijdloos, universeel en invoelbaar.
De Makers Theater werken samen met professionals voor dans, licht, geluid en vormgeving.De werkwijze is bijzonder: theater maken vanuit losse elementen, zoals teksten, improvisaties, eigen ideeën en inspiratiebronnen uit allerlei kunstvormen zoals dans, literatuur, muziek, etc. De Makers Theater verzamelen in de eerste fase van het proces rondom een tekst of een thema allerhande materiaal en componeren dat gedurende het proces samen met de spelers tot een voorstelling. De voorstellingen van ons gáán ergens over. Het publiek krijgt de kans na te denken over hetgeen ze zien en worden verrast door verschillende invalshoeken van een thema.

De projecten van De Makers Theater verschillen in duur, opzet, inhoud en vorm én allemaal komen ze tot stand onder leiding van ervaren professionals. Alle projecten groeien uit tot volwaardige producties. De spelers gaan samen met de regisseurs aan het werk in een bruisend en voedend proces. Wederzijdse inspiratie, het ontwikkelen van eigen mogelijkheden en inzicht verwerven in wat theater kan zijn. Daar gaat het om. Deelname is laagdrempelig, iedereen mag meedoen.


Waarom?
De Makers wil hun vorm van theater in haar regio aan de bestaande theatercultuur toevoegen om de kracht van de verbeelding te verspreiden. Daarin is het werken als collectief voor hen essentieel.

Biografie / Over Nicolette Terhaag-Alkemade en Laura Martin

De Makers bestaat uit Laura Martin en Nicolette Terhaag-Alkemade. Zij zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem als professioneel theaterdocent en regisseur. Zij verzorgen lessen, trainingen en maken theatervoorstellingen. 

De Makers Theater
Nicolette Terhaag-Alkemade en Laura Martin

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: