Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Opleiding Familie- en Organisatieopstellingen HBO met erkend diploma.
Sassenheim

Jan Velsen beschrijft in het boek 'LEVEN ZONDER MASKER' zijn werkwijze voor iedereen die zijn of haar achtergrond op een dieper niveau wil ontdekken en de beïnvloeding daarvan op zijn of haar persoonlijke en professionele leven. Velsen heeft dit boek tevens samengesteld voor iedereen die met familieopstellingen een eigen praktijk wil starten of een bestaande praktijk wil uitbreiden.
Jan Velsen is gespecialiseerd in familieopstellingen, organisatieopstellingen, meergenerationele psychotraumatologie en coaching. Hij verzorgt, samen met zijn partner Elvira, workshops, opleidingen, publicaties, lezingen en individuele (partner)coaching.

LET OP: Het is noodzakelijk om voldoende praktijkdagen te volgen alvorens je zelf met opstellingen aan de slag gaat. De theorie alleen, uit welk boekwerk dan ook, biedt onvoldoende veiligheid voor de cliënt en begeleider, om hiermee te experimenteren!

Velsen & Partner B.V. sinds 1994
Jan & Elvira Velsen

Biografie / Over Jan & Elvira Velsen

Velsen & Partner B.V. is in 1994 opgericht door Jan & Elvira Velsen. Elvira is Therapeute Systemisch Werk en na een werkzame carrière als Vice President van Avery Dennison, voltooide Jan zijn opleidingen bij het Bert Hellinger Instituut en leerde Meergenerationele Psychotraumatologie bij Professor dr. Franz Ruppert. Jan & Elvira Velsen zijn gespecialiseerd in Systemisch Werk en (relatie)coaching. Zij zijn 48 jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen en twee kleinkinderen. Deze ervaren Reikimasters wijzen jou de weg naar vrijheid.

Velsen & Partner B.V.
Jan & Elvira Velsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: