Gezondheid Massage

Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.
Lisse

Gezondheid is een groot goed en ligt voor een aanzienlijk deel in onze eigen handen. Een leefstijl met voldoende beweging, gezonde voeding en op gezette tijden rust voor lichaam en geest is daarbij uitermate belangrijk. Bij Excellent Health Center kunt u terecht voor diverse therapeutische en ontspannende massages, andullatietherapie, floaten, een magnesium bodypakking maar ook met uw vragen over leefstijl, gezondheid en voeding.

Lichaam, geest en emotie horen bij elkaar en met de behandelingen wil ik hier graag een positieve invloed op uitoefenen. Ieder mens is uniek en daarom kiezen we samen een behandeling of therapievorm die het beste aansluit bij uw lichaam en geest en proberen we de balans tussen de verschillende delen te herstellen.

Gun uzelf eens een massage of een ontspannende floatsessie. Of laat u begeleiden om het teveel aan kilo’s kwijt te raken. Samen kijken we dan naar uw leefstijl, voeding en bewegingspatroon.  

Niet alleen overgewicht maar ook stress of het hebben van allerlei vage klachten heeft een grote invloed op de gezondheid. Door middel van een neurotransmittertest en/of een energetisch morfologisch bloedonderzoek brengen we uw situatie en klachten in kaart en kijken we naar een mogelijke behandeling. Het intakegesprek van 30 minuten is altijd gratis

 

Biografie / Over Elly de Visser

Mijn naam is Elly de Visser (1966), ik woon in Lisse waar ook mijn praktijk gevestigd is.

Mede door mijn medische achtergrond staat de lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mij hoog in het vaandel. Na mijn werk als assistent op de polikliniek dermatologie en op de "kleine" O.K. van een ziekenhuis heb ik een opleiding tot NGS sport- en ontspanningsmasseur gevolgd (AALO). Vervolgens heb ik mezelf verder ontwikkeld door middel van verschillende specialisaties zoals: bindweefselmassage, massage bij fibromyalgie,  triggerpointtherapie en medical taping.  Daarnaast volgde er een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige (SOHF) en richt ik mij op voeding, in relatie tot gezondheid, een gezond gewicht en lichamelijk en geestelijk welzijn.  

Met veel genoegen en liefde voor het vak, heet ik u van harte welkom.

Excellent Health Center
Elly de Visser

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: