Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Business Bouwen op jouw manier
Noordwijk

‘Het gaat nou eenmaal niet vanzelf.’  Want ondanks dat wat veel ondernemers roepen (dat als je de geheime stappen maar exact doet dan…….) is het gewoon hard werken en er veel tijd in stoppen. In de hoop dat dat harde werken op termijn geld én tijd oplevert. Ondernemen is heel simpel, je hebt een product of dienst en dat verkoop je. Alleen, dat wil nog niet zeggen dat het ook altijd makkelijk gaat. 

Misschien is je omzet is te laag. Of je hebt te maken met allemaal zaken rondom het ondernemerschap waar je geen kennis van hebt of geen zin in hebt. Bijvoorbeeld je marketing, je businessplan of je website. Of heb je gewoon te weinig klanten. Loop jij vast op dit soort vragen? Geen paniek. Dan kun je 2 dingen doen. Of je doet niks, maar daar vind je ook de antwoorden niet mee. Of je neemt met mij contact op. Zo simpel kunnen de dingen zijn.

Biografie / Over Inge Schrier

Of je als ondernemer geboren wordt, daar ben ik (nog) niet over uit. Ik weet wel dat je het kunt worden. Er komt wel veel op je af als ondernemer. En veel ondernemers denken dat ze alles maar alleen moeten doen. Onzin, vind ik. Waarom zou je geen hulp vragen als je het even niet weet, als je vastloopt of stilstaat?

Ik ben Inge Schrier, meedenker, ondernemerscoach, businessbouwer of bemoeial ;-) Ik motiveer superleuke fanatieke ondernemers die waanzinnig goed zijn in hun vak maar nou ja zeg maar even wat minder goed zijn in het ondernemen hoe ze hun bedrijf kunnen verbeteren of soms gewoon kunnen versimpelen zodat ze meer klanten, meer omzet, meer vrije tijd  en vooral meer plezier krijgen.

Elke ondernemer en elk bedrijf is anders. Maar de wensen, uitdagingen en problemen zijn bijna overal identiek: meer rust, meer structuur, meer omzet. Ik bemoei me met zaken in jouw bedrijf die me opvallen, zaken waarvan ik denk: dat kan beter, slimmer, leuker of soms zie ik dingen waarvan ik simpelweg denk: waarom, hoezo?!?! Ik stel 1.001 vragen, heb bij vlagen alle geduld van de wereld en vind dat uiteindelijk altijd alles goed komt.

Ik ben van niet van de standaard voorgekookte businessmodellen of zaken die moeten omdat ‘dat nou eenmaal zo hoort.’  Ik geloof niet in one size fits al. Wel geloof ik dat plezier altijd zorgt voor de volgende stap.

BitterZoet Business Bouwer
Inge Schrier

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: