Welzijn Verhuur Accommodaties

Verhuur Zaal of Coachruimtes Energia Positiva
Sassenheim

De zaal is geschikt voor trainingen, opleidingen, yogalessen of workshops over bewustwording etc. 

Onze vloer is van kurk. Heerlijk duurzaam en zacht. Het geeft een mooie kalme sfeer tijdens trainingen en workshops. De zaal is per dagdeel van 4 uur te huur en de kamers per 1,5 uur. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur en we zijn makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (station Sassenheim is op 10 minuten lopen). Daarnaast is er in Hotel Van der Valk Sassenheim gelegenheid om te overnachten bij meerdaagse bijeenkomsten. 

Flipovers, een beamer, koffie en thee, het kan allemaal geregeld worden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.  

Verhuur is mogelijk van ma-zo op ieder dagdeel. 

Wil je meer weten of een kijkje komen nemen? Stuur me dan een whatsapp via 37474072 of een mail naar infoenergiapositivanederland

Wie weet tot ziens. 

 

Biografie / Over Anne Ageeth Slegtenhorst

Vraag en het universum geeft je wat je nodig hebt! Zo is het precies gegaan. Ik had een mooie praktijk, Miss Coaching, een praktijk waar ik alleenstaande moeders coachte en begeleidde, maar ik miste nog iets. Ik spreek vloeiend Spaans, heb een mooie zoon die half Mexicaans is en daardoor voel ik mij betrokken. Ik wilde heel graag iets voor de Spaanstalige mensen in Nederland betekenen. Ik zette het in de lucht en nog geen 2 maanden later had ik opeens contact met een Spaanstalige dame uit Noordwijk. Via haar leerde ik Nacho Perez Deco kennen. Een trainer die zoveel liefde in zich heeft dat het ijzigste hardt smelt en de meest eigenwijze mensen graag verder willen leren. Ik ging naar Spanje om zijn training te volgen. In de veronderstelling dat ik al heel veel wist en al heel veel gedaan had en eigenlijk niet meer verrast kon worden. Daar is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb genoten van de ervaringsgerichte trainingen en de Personal Leadership trainingen die ik daar samen met mijn Peruaanse vriendin deed. Wij wisten het zeker: deze training. moest mee naar Nederland. Inmiddels zijn wij bijna 2,5 jaar geleden gestart met Energia Positiva Nederland en zijn we toe aan de 11e training Basic & Advanced, hebben we 2 Persoonlijk Leiderschapstrainingen in Nederland gedaan en startten we 2x per jaar met onze opleiding tot internationaal transformationeel coach. Een opleiding die gecertificeerd is in de VS en hier Post HBO geregistreerd. Mijn droom is uitgekomen!

Energia Positiva
Anne Ageeth Slegtenhorst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.