Duurzaamheid Kleding

Tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen
Lisse

Lemon Hill is geboren uit een liefde voor leuke, trendy en originele kleding, de wens om de kledingindustrie duurzamer te maken en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. 

Niets is leuker dan jouw ideale outfit vinden en er minder voor te betalen dan voor nieuwe kleding. Daarnaast heb je een unieker item en maak je de wereld ook nog duurzamer. Er wordt dagelijks over de hele wereld ontzettend veel goede kleding en schoenen weggegooid, zonde want daar zitten super leuke dingen tussen. Bij Lemon Hill krijgt het opnieuw de kans om iemand gelukkig te maken. 

Het pand aan de Heereweg is een plaatje op zich. Voor het interieur zijn we zelf aan de slag gegaan met een ontwerp. Het doel was om een frisse en aantrekkelijke winkel te maken, waar het door unieke details en flexibiliteit keer op keer verrassend blijft. Alle bouwmaterialen voor het interieur zijn recycled of zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Nieuwsgierig geworden? De ideale plek om de winkel te komen bewonderen is de koffietafel, waar de heerlijke koffie of cappuccino voor je klaar staat. 

Biografie / Over Jolijn Kramer-Koopmans

Vanaf jongs af aan ging ik met mijn moeder al heerlijk schatten zoeken in tweedehands winkels. Destijds deed ik het nog niet eens zozeer om duurzamer te zijn, maar vooral omzet ik veel leukere items in de tweedehandskledingwinkels kon vinden dan in de nieuwe winkels. 

Naarmate ik ouder werd, werd ik mij steeds bewuster van het feit dat de kledingindustrie de op 1 na meest vervuilende industrie ter wereld is. Ik ben van mening dat je duurzaam leven geen "moetje" moet maken, maar iets wat aantrekkelijker en leuker is. Dus dit tezamen met mijn liefde voor "schatzoeken" en  het creëren van een ontspannen plek voor iedereen heeft er voor gezorgd dat ik in 2016 Lemon Hill ben begonnen. Hier kan iedereen opnieuw leuke kleding kopen.

Lemon Hill
Jolijn Kramer-Koopmans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: