Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

boek Circle of Awareness
Amsterdam

Iedereen bevindt zich wel eens in een situatie waarin je graag verandering wilt zien. Je zit niet lekker in je vel. Bepaalde emoties wil je beter onder controle hebben. Minder leuke gedachtes blijven door je hoofd spoken en hier wil je van af. Je hebt moeite om helemaal jezelf te zijn, maar hoe krijg je dit voor elkaar. Je bent op zoek naar een oplossing, maar weet niet waar te beginnen. Het je bewust zijn van willen veranderen is dan ook letterlijk de eerste stap naar deze verandering.

De helende kracht van bewustzijn
Het boek Circle of Awareness geeft een bijzondere uitleg over hoe je je eigen lichaam kunt gebruiken als informatiebron met betrekking tot je eigen bewustzijn. En om uiteindelijk die stap naar verandering te kunnen maken. Dit boek beschrijft op een innovatieve manier de helende kracht van bewustzijn. Inspirerende, alledaagse voorbeelden geven weer hoe je lichaam en geest kunt inzetten en hoe meer awareness in het dagelijkse leven kan worden verankerd om zo een stabiel geestelijk evenwicht te bereiken. Een praktisch boek voor een ieder die door het continu inzetten van het eigen bewustzijn op een positieve manier weet om te gaan met problemen en klachten.

Biografie / Over Willem Fonteijn

Willem is schrijver van het boek Circle of Awareness. Hij is al 35 jaar werkzaam als psychotherapeut. Naast psychotherapeut is hij eveneens GZ en Klinisch psycholoog. Van verschillende opleidingen is hij hoofd/universitair docent geweest. En ondertussen geeft Willem al bijna 15 jaar Aandachtgerichte Cognitieve Therapie aan groepen en individuele cliƫnten. Een leertherapie waarbij aankomende cognitieve gedragstherapeuten leren om zichzelf neutraal te observeren. Zijn jarenlange ervaring als deskundig mindfulness-trainer zet hij ook bij deze leertherapie met succes in.

In de afgelopen 30 jaar heeft hij diverse artikelen gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast heeft Willem tijdens zijn loopbaan vele jaren lezingen en workshops gegeven over een breed scala aan onderwerpen. Met de uitgifte van het boek Circle of Awareness weet hij opnieuw iets bijzonders achter zijn naam te zetten.

Circle of Awareness
Willem Fonteijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: