Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Onderzoek wat je blokkeert om te bloeien en gelukkig te zijn. Laat overtuigingen los.
Amsterdam

Wat kun je verwachten als je een individuele sessies bij mij doet:

  • vrijwel onmiddellijke vermindering van spanning, angst en onzekerheid;
  • meer zelfvertrouwen;
  • het afnemen of verdwijnen van psychosomatische klachten;
  • een helder begrip van de werking van het onbewuste en hoe je het kunt herprogrammeren;
  • ontspanning, oprechtheid en natuurlijkheid in je relaties;
  • het herkennen van je relatie met het Bestaan;
  • een diep vertrouwen in jezelf en in het leven;
  • meer helderheid in de verschillende facetten van je leven;
  • plezier en dankbaarheid.

Ik werk altijd vanuit het Clarity Proces dat is ontwikkeld door Jeru Kabbal. Het Clarity Proces is een praktische methode die je stap-voor-stap naar meer inzicht in jezelf en levensvreugde leidt. De methode is ontwikkeld om je te helpen in het moment te zijn en van het leven te kunnen genieten.

We kijken naar wat het onbewuste is en hoe het nog je leven beïnvloed vanuit onbewuste patronen en ideeën. Hoe kun je jezelf meer vanuit de realiteit van dit moment laten leven?!

Voorafgaand aan een serie individuele sessies vindt altijd een intakegesprek plaats.

Biografie / Over Hanneke Sloof

Na het afronden van de HBO studie Cultuur en Beleid en 3 jaar Theaterwetenschap aan de UVA te hebben gestudeerd, heb ik vele trainingen gevolgd in bewustwording en inzicht. Zoals Anapanasati meditatieweken, Ashtanga Vinyasa Yoga, workshops van de Art of Living, Quantum Light Breath meditaties, Bach Bloesem Remedies en Lightbodyworkshops van John Kalse. Sinds 2005 ben ik Bach Bloesem Consulent, geregistreerd bij het Bach Centre England.

Uiteindelijk kwam ik eind 2007 terecht bij een workshop van Taetske Kleijn: 'De vlinder die dacht dat hij nog een rups was'. Hier kwamen alle dingen die ik ooit had geleerd samen en méér. Tijdens deze training werd het me duidelijker dan in welke workshop ook, dat alles wat zich in mijn denken afspeelt, eigenlijk niets te maken heeft met de realiteit van dit moment. Ik heb nog vele workshops gevolgd bij Taetske en uiteindelijke de Inner Core afgerond en de Teacher Training.

Coach

Sinds december 2016 ben ik gecertificeerd Clarity Trainer / Clarity Coach. Ik coach mensen om meer inzicht te krijgen in hun onbewuste patronen en in het contact maken met dit moment. In individuele sessies of workshops. Ik werk te allen tijde met de technieken uit het Clarity Proces van Jeru Kabbal. Deze zijn makkelijk te onthouden en je hebt direct resultaat: minder stress of angst en meer ontspanning. Ik ben iemand die je gemakkelijk naar de kern van de zaak brengt.

Clarity voor jou!
Hanneke Sloof

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.