Gezondheid Massage

Prama - Praktijk voor Massage en Bewustwording
Amsterdam

prama is Sanskriet en betekent harmonische balans.

Mijn benadering is holistisch en lichaamsgericht. Het gaat om de balans en harmonie tussen al je kwaliteiten, die van hoofd, hart en buik. Vaak leggen we de nadruk op een van deze kwaliteiten en verwaarlozen de rest. Dat kan leiden tot spanningen en klachten, zoals vermoeidheid, onrust of angst. Het gevoel dat iets niet klopt, dat er iets mist. Het gevoel veel te moeten dragen, of niet uit de verf te komen.

Door te luisteren naar je lichaam kun je ontdekken hoe deze kwaliteiten bij jou zijn ontwikkeld, waar jouw balans is op dit moment. Misschien zit je vaak in je hoofd, voel je weinig? Misschien word je overspoeld door emoties, kun je het allemaal niet aan? Of misschien heb je vooral behoefte aan ontspanning, aan tijd alleen voor jou?

Je lichaam weet het antwoord.

Je lichaam liegt nooit.

Biografie / Over Dirk J Heslenfeld

Ik ben gepromoveerd psycholoog en gediplomeerd Rebalancer®, opgeleid door de School voor Lichaamswerk en Bewustzijn (2007-2010), Centrum voor Tantra (2011-2015), ARUN Conscious Touch (2014, 2016) en Daniel Odier (2013-2016). Daarnaast heb ik trainingen gevolgd op het gebied van Ayurveda, Lomilomi en Chi Nei Tsang. Ik ben lid van de beroepsvereniging Platform Rebalancing Nederland.

Mijn sessies duren 2 uur en bestaan uit een inleidend gesprek, het lichaamswerk op een massagetafel en een afsluitende evaluatie. De prijs voor een sessie is 70 euro. Sessies en behandelingen vinden plaats op afspraak.

Prama
Dirk J Heslenfeld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: