Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Personal branding advies en logo ontwerp voor ondernemers die online zichtbaar willen worden
Amsterdam

Wat is bijzonder aan jou en jouw dienstverlening of product? Dat is voor jou zelf best lastig om te verwoorden of te laten zien in beeld. Als ervaren personal branding coach zie ik jouw kansen en mogelijkheden als ondernemer of coach. Veel van mijn klanten zijn al een tijdje ondernemer en willende mogelijkheden verkennen om hun online zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Wat zijn de stappen voor jouw branding waardoor jij meer zichtbaar wordt, een grotere groep mensen bereikt én uiteindelijk meer inkomen krijgt?

Ik ben Brenda Serrée van Branding Diva. Als huisstijl ontwerper en personal brandingcoach leer ik je anders naar je presentatie te kijken en adviseer over waar je verbeteringen kunt treffen om meer verbinding met je ideale klant te krijgen en een professionele bedrijfsuitstraling te hebben. Zo ga je met zelfvertrouwen en plezier naar je next level in je ondernemerschap. 

Ik geef Your True Colors sessies voor bewustwording over je branding en geef trainingen en workshop rond personal branding, Ikigai en DiSC. Vraag mijn gratis minicursus personal branding | define your brand aan om te starten met het verhelderen van je doelgroep, missie en onderscheidend vermogen. Natuurlijk doe ik dit ook met liefde samen met jou in een individuele Your True Colors sessie. 

Hartelijke groet, Brenda Serrée 

Biografie / Over Brenda Serrée

Ik ben blij als jij tijdens de Ikigai loopbaancoaching met enthousiasme, ideeën en heldere focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt en die je volhoudt. Dat je weet wat je kunt doen om meer energie te hebben en passie te voelen voor wat je doet. Dat is wat ik je van harte gun. En het is mogelijk! 

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Branding Diva

Branding Diva | Personal branding advies en huisstijl ontwerp voor zelfstandig ondernemers
Brenda Serrée

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: