Gezondheid Shiatsu Therapie

Praktijk voor Shiatsu Therapie, Sokuatsu & DO-IN
Amsterdam

Shiatsutherapie : verlichting van acute en chronische fysieke en emotionele klachten....

Shiatsutherapie kan naast of onafhankelijk van een reguliere behandeling worden toegepast ter verlichting van acute en chronische klachten van fysieke of emotionele aard. Om een klacht te verminderen of te doen verdwijnen, kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn.

Voorbeelden van klachten waarbij Shiatsutherapie effectief kan zijn:

Allergie, astma, Burn-out, depressie, energiegebrek, gewrichtspijn, Frozen shoulder, heupklachten, hoofdpijn, hooikoorts, ischias, knieklachten, kortademigheid, menstruatiekrampen, migraine, nekpijn, overgangsklachten, PMS, reumatische klachten, RSI, (lage) rugpijn, slaapproblemen, spanningen,  spijsverteringsproblemen, stijfheid, stress, trauma, vermoeidheid etc.

Shiatsu heeft invloed op alle niveaus en aspecten van ons leven: de functies en systemen van ons lichaam, onze emoties, onze gedachten, onze relatie met onszelf, met anderen en met het Universum. De ontvanger wordt op alle niveaus “aangeraakt”. Zonder kracht maar met aandacht, compassie, empathie en respect.

....maar vooral ook: een uur voor jezelf!

Biografie / Over Cordula Quadt

Cordula Quadt is een ervaren en erkend shiatsutherapeut (ZZP'er) sinds 2004. Haar behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars deels of geheel vergoed. Om haar vakkennis op peil te houden, neemt zij regelmatig deel aan bij- en nascholingen in binnen- en buitenland.

In haar paktijk, gevestigt in het Ondernemerscentrum Muiderpoort in Amsterdam-Oost, geeft zij naast Shiatsubehandelingen ook cursussen Ohashiatsu, DO-IN en Meridiaan-Yoga. Zenmeditatie is reeds vele jaren voor haar een bron van rust, energie en inspiratie.

 

Shiatsu Masunaga
Cordula Quadt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: