Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

(Senioren) wandelcoaching. Persoonlijke coaching in de buitenlucht en retraites
Amstelveen

Ik merk dat het aantal 65+ klanten steeds groter wordt en dat is mooi! Want uit verschillende onderzoeken blijkt juist dat genieten van de natuur, bewegen in de natuur en de sociale ontmoetingen die plaatsvinden tijdens natuurbeleving een positief effect hebben op de gezondheid en het welzijn van ouderen. Daarbij komt dat ouderen door hun voedingspatroon veelal te weinig vitamine D binnenkrijgen. Deze vitamine is maar in beperkte mate beschikbaar maar wordt onder meer geleverd door het zonlicht. Een wandeling draagt dus bij aan de opbouw van het vitamine D gehalte. 

Veel opzienbarender is een onderzoek waaruit bleek dat een wandeling helpt bij het tegengaan van geheugenverlies. Volgens dit onderzoek heeft twee maal een uur in de week wandelen duidelijke effecten op de geheugencapaciteit.  

Ik coach alle leeftijden en dat maakt het ook zo leuk! Mijn werkgebied is Amstelveen, Het Amsterdamse bos/Amsterdam, Het Vondelpark maar in overleg kan het ook op een andere locatie. Wil je meer weten, neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Tevens organiseer ik retraite weekenden. Een laagdrempelig, ongedwongen en inspirerend weekend op een prachtige locatie in Nederland. Met goed en puur eten, wandelingen in het bos, mindfulness- en ademhalingsoefeningen, meditatie en inzichtoefeningen.

Biografie / Over Sharon Lammers

“Mijn naam is Sharon Lammers, geboren in 1975 te Amsterdam. In Amstelveen woon ik samen met mijn vriend en dochter, en we hebben een groot samengesteld gezin van 6 kinderen waar ik erg trots op ben! 

 "Ik ben een gecertificeerd wandelcoach en bied resultaatgerichte coaching in combinatie met bewegen, ademhaling, mindfulness en NLP. Ik gebruik verschillende technieken in mijn coaching, maar het belangrijkste is dat ik coach vanuit mijn hart. Ik coach met oprechte betrokkenheid, integriteit en een sterk empathisch vermogen. Mijn positivisme en humor maken de wandelcoachtrajecten naast diepgaand ook fris en energiek." 

"Ik werk met veel plezier als office manager op de Amsterdamse Zuidas en daarnaast werk ik met heel veel passie als wandelcoach. Een mooie combinatie vind ik zelf.”

Retraite wandelcoaching
Sharon Lammers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: