Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Zijnsoriëntatie
Amsterdam

Zijnsgeoriënteerde levenskunst is speciaal voor de wereldse westerse mens, die zichzelf nabij, wil leven vanuit vrijheid en zorgeloosheid. Dit schept helderheid en ruimte op ieder levensgebied. (Relatie)coaching, meditatie, cursus Gezonde Zelfliefde.

Biografie / Over Juliette Bonarius

Toen ik in 2011 verlangde naar meer schoonheid en gemak in mijn leven schreef ik me in voor de 6-jarige Zijnstraining aan de School voor Zijnsorientatie in Utrecht. Daar leerde ik wat mij ervan weerhield om mijn leven vanuit vrijheid en gemak vorm te geven. Dit geef ik nu door aan anderen.  

Ik heb geleerd mijn gewicht te leggen in Zijn, in mijn vrije, spontane en liefdevolle aard. Mijn leven is hierdoor veel dieper en betekenisvoller geworden en ikzelf steviger en doelbewuster. Zijn is voor mij een meest vervullend uitgangspunt, waarin je jezelf ten diepste leert kennen in vrijheid en helderheid maar ook in je ongemakken. Zijnsorientatie is uitstekend toegerust gewoontepatronen te verhelderen en je het stuur in handen te geven op een voor jou passende wijze. ‘Rusten in Zijn en doen wat je wilt’, daar gaat het over wat mij betreft.  

In mijn praktijk in de Jordaan in Amsterdam bied ik coaching en relatie coaching aan en in De Roos in Amsterdam mijn groepsaanbod. Ik geef een cursus Gezonde Zelfliefde en Zijnsgeorienteerde Meditatie. Verder assisteer ik op de School voor Zijnsorientatie in Utrecht en ben lid van de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde leraren. Ook ben ik een van de coaches van De Baak.

EENGELUKKIGMENS
Juliette Bonarius

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: