Duurzaamheid Verzorgingsprodukten

Oil over the world, voor een natuurlijke lifestyle, chemical free
Amsterdam

Vind jij je gezondheid ook belangrijk? Eet jij bewust en kijk je op alle pakjes en zakjes in de winkel? Heb je ook wel eens gedacht aan bijvoorbeeld de crèmes, deodorants, tandpasta, shampoo, make-up of parfum. Of aan schoonmaakartikelen, wasmiddelen en luchtverfrissers. Wist jij dat er in heel veel van deze producten ingrediënten zitten die je liever niet inademt of op je huid aanbrengt. Zoals: Aceton, Parabenen, kunstmatige parfums, aluminium, triclosan. Je huid is het grootste orgaan en neemt 60 % van deze stoffen op en zo komen deze chemicaliën in je bloedbaan terecht. Deze kunnen zorgen voor een disbalans van de hormoonhuishouding, verstoringen in de hersenen, aantasting van het immuunsysteem, astma, buikpijn etc.

Wil je het beste voor jezelf, jouw gezin en/of voor het milieu? Een chemical free lifestyle en niet de hele tijd bestuderen wat er op etiketten staat aan ingrediënten die je niet eens kunt uitspreken. Wil je leren hoe je deze producten zelf kunt maken? Neem dan contact op. Er is veel mogelijk. Zowel particulier of voor bedrijven. 

Biografie / Over Wiebeke Rondeel

Wiebeke Rondeel: aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, geïnteresseerd in de medemens, dieren en de aarde.  

Wiebeke heeft zich verdiept in het zelfhelend vermogen van het lichaam, voeding en een chemisch vrije leefstijl. Haar passie is aromatherapie en ze is gecertificeerd Aroma Freedom Practicioner. Ze geeft Aroma freedom- en zyto scan sessies en organiseert workshops waarbij aromatherapie centraal staat. 

Oil over the world
Wiebeke Rondeel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: