Gezondheid Voetreflexologie & Voetzorg

VoetreflexPlus
Amsterdam

VoetreflexPlus is een aangename methode om veel uiteenlopende klachten te behandelen of om preventief klachten te voorkomen. Daarnaast is het een heerlijke, rustgevende massage voor iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt.

VoetreflexPlus is de benaming voor een combinatie van de Westerse- en Chinese voetreflexmassages (TCM: Traditioneel Chinese Massage). Naast de reflexzones op de voeten (Westers), worden ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten en onderbenen en/of armen gemasseerd.

Door de combinatie van beide technieken heeft de VoetreflexPlus methode een duidelijke meewaarde t.o.v. klassieke voetreflex behandeling, omdat het de effecten van een behandeling versterkt en versnelt. Ook de visie op de klacht wordt vanuit Westerse- en Chinese geneeswijze benaderd, waardoor klachten vanuit een breed perspectief worden bekeken. Hierdoor ontstaat een bijzondere en complete methode!

Wanneer is VoetreflexPlus geschikt?

Bij hoofdpijn, stress, vermoeidheid, burn-out, huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten, spijsverteringsklachten, slaapproblemen, verminderde weerstand, vrouwenklachten (menstruatie, pms, overgang), zwangerschapsklachten, SOLK, chronische pijnen.

Specialisaties:

Carpaal Tunnel Syndroom, chronische vermoeidheid (CVS), burn-out, vrouwenklachten (menstruatie, pms, overgang), hoofdpijnen (migraine, spannings- en clusterhoofdpijn)

De effecten van een VoetreflexPlus behandeling kunnen zijn:

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • Verbetering van de bloedsomloop, spiertonus en lymfecirculatie
  • Verbetering van de energiedoorstroming
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd
  • Prikkeling van het zelfgenezend vermogen
  • Blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven
  • Balans in het lichaam
  • Vrijkomen van endorfines, wat pijnverlichtend en stemmingsverbeterend werkt
  • Preventieve werking voor het behoud van gezondheid en vitaliteit

Biografie / Over margot kiewied

Mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam is altijd groot geweest en is door de jaren heen alleen maar groter geworden!

Naast mijn loopbaan in de damesmode heb ik, vanuit pure interesse en nieuwsgierigheid, diverse opleidingen (incl. medische Basiskennis op HBO niveau) gevolgd die te maken hebben met gezondheid en ben uiteindelijk omgeschoold tot VoetreflexPlus therapeut.

Maatwerk in VoetreflexPlus

Mijn grootste uitdaging is het leveren van maatwerk. Samen met u zoeken naar de oorzaken van uw klachten en aan de hand van uw persoonlijke behandelplan werken aan een verbetering van uw vitaliteit, gezondheid en balans!

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullende pakket. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

vivid touch
margot kiewied

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.