Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

NielsvanSanten - Meer Jezelf
Amsterdam

Ik coach dertigers en veertigers die rond hun burn-out of scheiding stress en onzekerheid ervaren. Bij een dergelijke crisis kun je goed terechtkomen in een negatieve spiraal van onzekerheid, besluiteloosheid, verminderd gevoel van eigenwaarde en zelfkritiek. Hoe heb ik het zo ver laten komen? Hoe ben ik hier terechtgekomen? Als mijn innerlijk compas zo slecht is, hoe ga ik dan nu verder?Ik help je door met inzichtgevende gesprekken licht te werpen op waar je nu staat. Daarna(ast) help ik je met ervaringsgericht werk (contact maken met je gevoel, je kwetsbaarheid en alle signalen van je lijf die je tot nu toe negeerde) om met vertrouwen en lichtheid een volgende stap te kunnen zetten.

Kijk op mijn website voor meer informatie (nielsvansanten) of plan een gratis kennismaking.

Tevens Voice Dialogue facilitator en Focusing facilitator, voor als je je volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling wilt zetten!

Biografie / Over Niels van Santen

Als kind haalden verhalen me uit het alledaagse. Als student Literatuurwetenschappen gaf verhalen lezen én herlezen me inzicht in hoe je met taal identiteit opbouwt.

Met mijn analytische kracht miste er ook wat. Ik kon niet goed voelen. In mijn eerste relaties wist ik niet goed of het nou 'klopte'. Na mijn afstuderen had ik moeite met kiezen wat voor werk nu bij mij paste. Het niet goed kunnen voelen zorgde er bij veel keuzes voor dat ik deze niet met overtuiging kon maken.

Als ik ergens voor gekozen had, dan vond ik het lastig om de dingen op mijn manier te doen. Ik ging afstemmen op wat de ander verwachtte en daar zo goed mogelijk aan voldoen. Ik moest met mezelf aan de bak: "Wie ben ik ? Waar sta ik nou voor? Wat doe ik als ik met een ander ben? Hoe kunnen de ander en ik beiden blijven bestaan, ook als we het niet eens zijn?"

Denken en analyseren hielp me niet langer. Wat wel werkte was gebruik maken van wat er allemaal aan informatie in het onbewuste zit, en als opgeslagen bronnen in je lijf. En op allerlei plekken ben ik gaan leren hoe ik toegang kon krijgen tot al die informatie in mezelf waar ik al denkend en analyserend niet bij kon komen.

In mijn coaching werk ik nu juist met fysieke sensaties, gevoel en emoties. Ik noem het ervaringsgericht werken. En ervaren doe je met je hele systeem, Veranderen dus ook!

 

NielsvanSanten
Niels van Santen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: