Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

De Marron
Amsterdam

De Marron is gelegen op het Kastanjeplein in bruisend Amsterdam-Oost en volgens de Parroollezers het mooiste pleintje van Amsterdam.

Om de hoek van het Oosterpark met de daaraan gelegen talloze leuke en gezellige eettentjes en met maar 8 minuten lopen vanaf station Amsterdam-Muiderpoort is het goed bereikbaar met zowel trein als bus.

De Marron is een verrassende ruimte met behaaglijke vloer- en wandverwarming, natuurlijke lemen muren en licht hout. Vooral het in hoogte variĆ«rend plafond van wel 4 meter hoog in het midden geeft je het intieme gevoel dat je je middenin in een kastanjeboom bevindt. 

Er zijn ongeveer 30 stoelen aanwezig die rond een kleed in een cirkel kunnen worden gezet voor grote groepen. Voor kleinere groepen kan er een opstelling van 10 stoelen rond een ruw houten tafel worden gemaakt.

Een kleine pantry geeft toegang tot maken van thee.

Biografie / Over Caecilia van der Drift

Na jarenlang als fotografe te hebben gewerkt, kreeg mijn passie voor gezondheid de overhand. Na de benodigde diploma's / certificaten te hebben gehaald zet ik mijn kennis en ervaring nu met veel plezier in als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Ik vind het heerlijk om me te blijven bijscholen en telkens weer te ontdekken dat ik met mijn nieuw opgedane kennis en vaardigheden een ander nog beter kan ondersteunen in zijn proces ...

 

De Marron
Caecilia van der Drift

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.