Welzijn Massage

Babymassage en Baby Yoga
Waverveen

Sweet Wellness is een erkende praktijk voor Babymassage en Baby Yoga en biedt verschillende individuele- en groepscursussen voor ouders, workshops en tevens trainingen voor pedagogische medewerkers en verpleegkundigen. Babymassage én Baby Yoga hebben positief invloed op een goede lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby. De massage en de yoga oefeningen stimuleren namelijk de spierontwikkeling, het immuunsysteem en de bloedsomloop, maar zorgt ook voor verbetering van de ademhaling en een goede ontwikkeling van de zintuigen. 
Tevens kunnen Babymassage en Baby Yoga erg nuttig zijn voor baby's met darmkrampjes, baby's die zich overstrekken, onrustig zijn, moeite hebben met slapen of veel huilen.
De massage heeft niet alleen positief invloed op de baby, maar ook op de ouder(s). Door je baby te masseren, leer je je kindje beter kennen waardoor je beter kunt inspelen op de wensen en behoefte van de baby. Dit komt de hechting ook ten goede. Bovendien wordt door het bewegen en ontspannen de emotionele band met de baby versterkt.
En wat zal het voor de ouder heerlijk zijn om in het dagelijkse drukke leven even van de vierde naar de eerste versnelling te kunnen gaan.

Biografie / Over Marike den Braber

Voordat ik gestart ben met mijn praktijk 'Sweet Wellness', was ik vele jaren werkzaam in de gezondheidszorg. Ik kreeg echter steeds meer interesse in een ander werkveld. Met name baby's, peuters en kleuters zijn doelgroepen die mij altijd hebben geïnspireerd. Toen mijn zoontje werd geboren, merkte ik dan ook al snel dat ik meer wil en kan betekenen voor baby's. Vooral vanwege het feit dat je als ouder je eigen kindje voortdurend probeert te begrijpen, om zodoende optimaal te kunnen inspelen op de behoefte en wensen van je baby. Omdat de behoefte en wensen van een baby met name is gericht op de intense contacten met de ouder, ben ik uiteindelijk op het idee gekomen om een eigen praktijk babymassage en baby yoga te beginnen. Op die manier kan ik jou als ouder een stukje op weg helpen, zodat ook jij je kindje (nóg beter) kunt helpen bij zijn/ haar wensen en behoeften.

Sweet Wellness Babymassage en Baby Yoga
Marike den Braber

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: