Persoonlijke groei Stervens- en uitvaartbegeleiding

Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging
Amstelveen

Afscheid nemen in de periode rondom het sterven en na een overlijden van een dierbare zijn vaak heel intense en aangrijpende ervaringen. Het is van belang om in deze periode de tijd en de ruimte te krijgen om bewust afscheid te nemen. Daarnaast is het ook belangrijk om de uitvaart vorm te geven op een manier die bij iemand past.

Werkwijze:

Sinds 1999 verzorgen en begeleiden wij uitvaarten in Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Diemen, Duivendrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken.
Wij werken op een persoonlijke wijze, vanuit ons hart. Met liefde en invoelend vermogen staan wij u graag terzijde.

Wij zijn er voor u vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart; u heeft steeds contact met dezelfde uitvaartleidster. Wij nemen de tijd; in een eerste gesprek hoeft niet meteen de hele uitvaart geregeld te worden. In de dagen daarna hebben wij nog regelmatig contact met u over de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën: zonodig denken wij met u mee en kunnen wij u suggesties geven.

Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies, culturen of voor uw eigen spirituele invulling.

 

Biografie / Over Diny Neplenbroek

"Lieve Diny,
Het is zeker dat ik ook namens mijn familie spreek maar mogelijk willen zij zelf nog een reactie geven. In ieder geval kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat de uitvaart van mijn moeder, geweldig goed geregeld is door je. Dank je wel! Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij je en je had begrip voor onze filosofieën over de dood en hoe daar mee om te gaan. Het was plezierig dat ik ook buiten werktijd even met je kon mailen over de plotselinge vragen die ik had, je nam zelfs de moeite om mij hierover terug te bellen. Dat waardeer ik enorm. En ik denk ook dat het is zoals je tegen mij zei, ik kan nu ook de dood van mijn vader (15 jaar geleden) beter verwerken. Wil je ook Paola namens mij bedanken? 
Lieve groet,
"

Diny Neplenbroek Uitvaartverzorging
Diny Neplenbroek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: