Gezondheid Reiki en magnetiseren

Reiki, Chakra rug massage en ontspannende schouder-, nek- en rugmassage
Amstelveen

Reiki (letterlijk: universele levensenergie) is een vorm van healing, het is een energetische therapie gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de client. 

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost en pijn verminderen zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De een voelt de energie als warmte of trillingen en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen en de ontspanning die het geeft. 

Bij een Reiki behandeling wordt er aandacht aan de chakra's gegeven. In overleg integreer ik Reiki in voetreflexbehandelingen, bij zachte, ontspannende schouder-, nek- en rugmassages en bij chakra massage (maar dat hoeft dus niet).

Deze vorm van Reiki is in de traditie van de grondlegger Usui en wil in geen geval de reguliere geneeskunde vervangen, wel aanvullen en ondersteunen. 

Een standaard Reiki behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Korter kan ook maar zal beperkter zijn, dit spreken we samen af. 

Je houdt gewoon je kleding aan, wel vraag ik je om je schoenen uit te trekken.

Ik ben gecertificeerd Reiki Master en opgeleid door een erkend Reiki Master. Ook voor voetreflexologie, voet- en onderbeenmassages, chakra rugmassages, zachte ontspanningsmassages en Bach Bloesem remedies kan je bij mij terecht. 

Op mijn website vind je mijn contactgegevens en meer informatie zoals de kosten.  

                      

                              

Biografie / Over Mariska van der Zee

Graag help ik mensen om op een natuurlijke manier lichamelijk en geestelijk (weer) in balans te komen. Ik hoop dat ik iets kan bijdragen aan jouw welzijn. Tijdens de behandelingen kijk ik niet alleen naar de symptomen maar ook naar de oorsprong van de klachten. Waar nodig kan ik adviseren op het gebied van lifestyle, voeding en Bach Bloesem remedies.

Ik ben heel praktisch ingesteld maar werk vanuit mijn hart en heb ook een passie voor spiritualiteit.

Neem gerust een kijkje op mijn website als je meer over (combinaties van) de verschillende behandelvormen en over mij wilt weten. 

Clematis Voetreflexologie
Mariska van der Zee

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: