Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Online Event Genieten van je leven
Enschede

Biografie / Over Mahatma Revier

Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij, terug naar Nederland en daar, in de buurt van Amsterdam ging ik toen weer naar een kindertehuis. Mijn moeder moest werken en kon  nog niet voor mij zorgen. Twee jaar later haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis. 

Thuis klinkt leuk, maar het was geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. School was ook niet goed, want ik werd gepest tijdens mijn eerste vijf jaar op de basisschool in Amsterdam.

Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Door dit alles ging ik door het leven met een zeer laag zelfbeeld. Het was geen pretje want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer. Ik werd op 32 jarige leeftijd ziek met ME en zat gedurende 15 jaar thuis op de bank. In die 15 jaar heb ik talloze opleidingen en therapieƫn gevolgd om mijzelf te helen. Inmiddels heb ik alweer gedurende de afgelopen 20 jaar duizende mensen begeleid naar een ander leven.
Laat je inspireren en raken door mij. 

Dan verandert ook jouw leven.

Mahatma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: