Welzijn Wellness

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle. Ontspannen behandelingen met natuurlijke producten
Amersfoort

Ik vind het belangrijk dat je een gezichts of lichaams behandeling krijgt die past bij jouw wensen. Daarom starten we met een kopje thee of water en een korte intake. Ik vraag waar jouw behoefte ligt en hoe jouw ideale behandeling eruit zou zien. Met deze informatie creeren we samen de beste behandeling die bij je past.  Ik gebruik alleen natuurlijke producten om jouw huid optimaal te kunnen verzorgen. Ook om je huid goed te reinigen of een extra boost te geven kan je bij mij terecht. Daarnaast ben ik een fan van wenkbrauwen! Ik geloof dat ze een groot aandeel hebben in je oogopslag. Ik verf met natuurlijke verf op basis van Henna. Kijk voor meer informatie op mijn site: meerdangroen

Biografie / Over Lucie Schuijt

Na de opleiding schoonheidsverzorging ben ik door gaan leren en wilde ik meer weten. Ik heb de opleiding wellness coaching behaald waar de verbinding tussen hoofd en lichaam centraal staat en nog vele cursussen; mindfulness massage, ayurvedische massage, tuiontwerper, spirituele ontwikkeling. Daarnaast onderneem ik graag, wil ik mensen verbinden met elkaar, zodat we de wereld een klein stukje beter kunnen maken.

Ik heb een prachtige hooiberg waar ik ontspannen behandelingen geef met natuurlijke producten, waar innerlijk en uiterlijk samenkomen.

Tot snel in de hooiberg,

Lieve groet, Lucie

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle
Lucie Schuijt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: