Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Coaching in de onderstroom
Amersfoort

Je wil heel graag je leven veranderen of bepaalde delen daarvan. Maar zodra je een stap onderneemt gebeurt er van alles en vertel je jeelf van alles waardoor je niet verder gaat. Je wil dit patroon doorbreken maar vraagt je af hoe dit te doen.

Met mijn coaching duiken we in jouw onderbewustzijn. De onderstroom. Daar liggen de antwoorden. Je vind de antwoorden op je vragen en ontvangt inzichten waarmee blokkades in een hartbeat kunnen worden verwijderd.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak.  of 11873180

Biografie / Over Joan Verspaget

Mijn ontdekkingsreis begon in 2004. Ik had na jarenlang te flierefluiten, reizen en te genieten van het leven besloten in 1999/2000 toch echt te gaan settelen en mee te gaan in het beeld van de maatschappij, te weten; huisje boompje beesje. Maar jeetje wat viel dat tegen. Ik ging mezelf volledig aanpassen aan wat ik dacht dat nodig was. Raakte mezelf daarbij kwijt. Voelde me afgewezen op mijn denkwijze en visie en ging ook dat aanpassen want wilde geaccepteerd worden. Dit ging zover dat ik in 2004 thuis kwam te zitten. mezelf volledig kwijt geraakt en geen idee meer wie ik was of wilde. Natuurlijk heeft het jarenlang gesudderd in mij maar juist bij het settelen ging het mis. ik bleef op 1 plek en dat was voorheen niet zo. Dus ik kwam mezelf tegen en wist dat ik mezelf alleen maar kon bevrijden door mezelf weer terug te vinden. Nu 15 jaar later heb ik inmiddels veel gedaan, geleerd, ervaren en  gestudeerd. Ik leer mezelf nog steeds kennen en mijn reis zal echt niet ophouden. Het voelt echter meer als finetunen. de belangrijkste blokkades zijn opgeheven en zo heb ik mezelf kunnen bevrijden. Al deze kennis en kunde deel ik graag met jou.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een vrijblijvende kennismaking.

Lieve groet,

Joan Verspaget

 

 

 

Joan Verspaget
Joan Verspaget

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: