Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Delphinium Lifecoaching
Amersfoort

Als lifecoach help ik jou je doelen te bereiken. Of je nu minder stress wilt ervaren in je werk, zelfverzekerder wilt zijn of iets anders wilt veranderen in je leven, ik kan je helpen. Ik doe dit door het vergroten van je zelfinzicht. Kennis over jezelf, waarom je doet wat je doet, of waarom je bepaalde keuzes maakt in het leven is de sleutel tot verandering. Uiteindelijk word je daardoor meer jezelf en sta je relaxter en gelukkiger in het leven. Door gesprekken en praktische oefeningen werken we samen aan jouw doelen.

Biografie / Over Erna Nagelhout

Na jaren in de ICT te hebben gewerkt ben ik gestart met de opleiding tot psychosociaal therapeut. Ik miste iets in mijn werk en had het gevoel dat ik iets anders van mijzelf moest ontwikkelen. De combinatie van hoofd en hart maakt mij gelukkig. Daarnaast versterken deze beide kanten van mijzelf elkaar. Zo kan ik in de coaching pragmatisch en nuchter zijn, en gebruik ik in mijn ICT werk mijn intuïtie en gevoel. Zo is mijn werk en ben ik zelf in balans.

Ik ben afgestudeerd in de richting transpersoonlijk counselor met als onderwerp spiritualiteit in de coaching. Ik gebruik veel spirituele elementen in mijn coaching. Nooit zweverig, maar altijd gericht op praktische toepassingen. Bijvoorbeeld door het inzetten van oefeningen op het gebied van ademhaling, mindfullness, visualisaties en ankeren. Het spirituele aspect in coaching gaat over zingeving, dankbaarheid en (zelf)acceptatie. Leren accepteren van wat is geweest, loslaten van een toekomstbeeld, vertrouwen op wat komt en zijn in het hier en nu. Zo leef je bewust en kan dankbaarheid tot bloei komen.

Methodieken die ik gebruik zijn: systeemtherapie, NLP, EFT, cognitieve therapie, familie opstellingen, visualisaties, lichaamsgericht therapie, transactionele analyse, levensloop, groepsdynamica, etc.

Delphinium Coaching & Consulting
Erna Nagelhout

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: