Persoonlijke groei Opleiding en Training

Transpersoonlijke coaching en regressietherapie
Amersfoort

Tasso biedt een van de meest uitgebreide en diepgaande opleidingen op het gebied van Transpersoonlijke Regressietherapie wereldwijd. Waar staan we om bekend? De bevlogenheid en ervaring van de docenten en afgestudeerde therapeuten, de diepgang, een combinatie van spiritualiteit en gezond verstand. De opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie staat onder leiding van Hans ten Dam, ervaren managementconsultant én grondlegger van de Regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland. Bij Tasso kun je ook terecht voor workshops en trainingen Transpersoonlijke coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Gedegen coaches en therapeuten

Zoek je een coach of therapeut? Kijk op de therapeutenlijst op onze website voor bij Tasso afgestudeerde therapeuten. Dan ben je verzekerd van goede begeleiding.

 

 

Biografie / Over Janine Booij

Tasso Instituut is opgericht door Hans ten Dam. Hij heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland. Hij schreef een keur aan artikelen en praktische handouts. Hij is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het vermaarde naslagwerk ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’. Hans ten Dam staat bekend als de pionier en grondlegger van de regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland.

Tasso Instituut
Janine Booij

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: