Persoonlijke groei Zijnsgeörienteerde begeleiding

Zelftransformatie
Amersfoort

Sommige emoties, neigingen en patronen komen voort uit belevenissen of trauma’s die we al ons hele leven bij ons dragen. En als iemand iets tegen je zegt en zo’n trauma wordt geraakt zitten we gelijk op de kast. Het is dan net of er een ‘push button’ wordt aangeraakt. Je vóélt je dan geraakt, vaak is dat niet fijn.

Met bepaalde technieken zijn ze echt op te lossen of te verbeteren.

Maar sommige emotionele trauma’s zijn zo hevig, dat het te pijnlijk en moeilijk is om ze in je eentje door te werken en op te lossen. Dan wil ik er voor je zijn. Want als ervaringsdeskundige weet ik hoe pijnlijk het kan zijn. En overweldigend. Dan is het fijn dat er iemand naast je staat en je steunt met liefde en… zonder mening of opvatting.

Tijdens persoonlijke sessies maak ik onder meer gebruik van emotional journeying in jezelf waardoor je waarneemt waar emotionele blokkades zitten. Met behulp van de helende kracht van liefde, ademen en het ‘doorprocessen’ via een bepaalde techniek kunnen blokkades opgelost worden en kan je met je echte gevoel in verbinding komen. Je echte Zelf. Je kunt dan zuiverder waarnemen en niet meer gekleurd door emoties. Dan kom je in je gevoel en meer in je Zijn. Vrij zijn van belemmerende emoties. Hoe heerlijk is dat!

Ik ben tijdens deze gevoelsreizen je ‘spaceholder’ van dit enorm transformerende proces. Daarbij werk ik met liefde. Liefde werkt deblokkerend en kan zelfs de hevigste pijn verlichten en verzachten.

Yogafilosofie & Zelftransformatie
José van der Loop

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: