Persoonlijke groei Meditatie

Ishayas Ascension
Amersfoort

Biografie / Over Niels Sravasa Diemeer

Mijn naam is Niels Diemeer. Sinds 2015 woon ik met veel plezier in Amersfoort met mijn zoontje en vriendin. Ik groeide op in Zaanstad en studeerde Sociologie en Wetenschapsdynamica aan de Universiteit van Amsterdam.

Al voor mijn studietijd raakte ik geïnteresseerd in datgene wat er achter onze gedachten ligt. Enkele krachtige ervaringen zorgden ervoor dat ik besloot om dit mijn prioriteit te maken. Na het behalen van mijn diploma vertrok ik naar Noorwegen om ruimte te geven aan mijn zoektocht. In mijn koffer droeg ik ideeën met mij mee over wat een spiritueel pad is. Zo verwachtte ik onbewust dat een ascetische levenswijze voorwaarde was voor het bereiken van innerlijke vrede.

Bij toeval kwam ik echter in aanraking met een meditatietechniek met de naam Ascension van The Bright Path Ishayas. Dit leerde mij op een natuurlijke manier om ook deze overtuigingen te laten varen en bracht mij een eenvoudige en effectieve techniek om te aarden in de Stilte.

Sindsdien beoefen ik deze meditatie dagelijks. De afgelopen jaren heb ik ruim 6 maanden doorgebracht in het Internationale centrum in Spanje. Ik ontving mijn Ishaya-naam "Sravasa" en onderwijs sinds 2015 zelf de Ascension-meditatie.

Ascension Amersfoort
Niels Sravasa Diemeer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: