Gezondheid Massage

Bewustwording d.m.v. integrale massages en healingen. Transformeren en loslaten.
Leusden

Herken je dit: die eeuwige stress, het eindeloos moe zijn, rusteloosheid, een overladen hoofd, tijd tekort hebben, een te volle agenda, op je tenen lopen, vage lichamelijke pijntjes? Het gevoel van een (verloren) race tegen de klok? Elke keer weer in diezelfde valkuil trappen?

Wil je dit: rust, energie, stilte in je hoofd, een pijnvrij lijf, ontspanning? De mogelijkheid los te komen van je conditioneringen en overtuigingen en je valkuil vóór te zijn? 

Bij Sassense werken we met integrale massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Je ervaart meer vrijheid, plezier en ontspanning. Je laadt weer op en voelt je energieker.

Cliënt: 'Regelmatig geeft Saskia me fijne en intensieve massages. Zij helpt om vaak diepere blokkades "op te ruimen". Tijdens de massage word je écht aangeraakt en zorgt ze dat alle energie weer vrijelijk kan stromen. Spanning en stress vertaalt zich bij mij in een druk hoofd en blokkades in mijn lijf. Naast aanraking, praten we ook over wat er los gekomen is en waar die gevoelens vandaan komen. Ik voel me na een massage lichter, opgeruimder en energieker.'.

Op mijn website kun je onder de tab Ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

90% van de zorgverzekaars vergoedt sessies bij Sassense, zie je aanvullende verzekeringen onder alternatieve geneeswijze.

Biografie / Over Saskia Bakker

Voor mij was het moment om aan de slag te gaan met en vooral voor mezelf, toen ik meer dan genoeg had van gestresst te leven en van het last te hebben van negatieve, onzekere gedachtes en overtuigingen: bang om niet aardig gevonden te worden, angst voor afwijzing, bang om ‘anders’ te zijn. Ik koos voor vrijheid en ben mijn onzekerheden en angsten aangegaan. Eerst met energiewerk. Een verrijkend pad met soms ook hobbels en weerstand, want issues, daar liep ik het liefst met een boog omheen. Nu weet ik hoeveel ruimte het geeft om een issue juist te omarmen en daardoor te zien verdwijnen of te ervaren dat het geen macht meer over me heeft. Met integrale massage heb ik in mijn lijf vastgezette stress en emoties kunnen loslaten. Ik ontmoet je graag in de praktijk om samen te ontdekken wat Sassense voor jou kan betekenen!

Sassense, praktijk voor massage en bewustzijnswerk
Saskia Bakker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: