Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coach & Facilitator | Schilden van Je Innerlijke Familie | SoulCollage® | Mens & Organisatie
Warnsveld

Biografie / Over

Mijn roots van mijn werkzame leven liggen in het welzijnswerk en de non-profitsector. Binnen het o.a. het jongeren-, buurt-, opbouw- en sociaal werk heb  ik diverse functies mogen vervullen. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden, heb ik me kunnen ontwikkelen tot generalist met een aantal specialismen. Ik kwam kleine en  grote mensen tegen, in een groep, één op één, binnen ontspanningsactiviteiten als ook binnen hulpverleningssituaties. Ik zag een grote gemene deler, net als ik zelf zocht een ieder naar een veranderende/verbeterende versie van zichtzelf.

Mijn inspiratiebron en spiegel voor groei, kennis en ontwikkeling zijn vooral alle kleine en grote mensen die ik op mijn levensweg al tegen ben gekomen. Familie, partners, vrienden, begeleiders, opleiders, collega’s en vooral sterke vrouwen hebben model gestaan voor het ontwikkelen van mijn eigen innerlijke vrouw.

Mijn drijfveer is om elke keer op keer een verbeterde versie van mezelf uit te vinden en bij elke zoektocht naar die versie kom ik wederom mooie mensen tegen.

Mijn coaching en training is dan ook gericht op mensen  die een vraag of een vraagteken hebben en erg in beweging (willen) komen en zichzelf opnieuw willen uitvinden.

 

 

Marinda van Hierden Coaching

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.