Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

De Weiden coaching en begeleiding
Beltrum

MEER RUST EN MINDER STRESS BIJ AUTISME

Of je je nu wel of niet een diagnose hebt, het helpt je te leren hoe stress werkt en wat jij kunt doen meer rust te krijgen. 
Door het doorlopen van een stappenplan help ik je inzichten te krijgen, en minder stress en meer rust te laten ervaren. Samen maken we een reis naar een evenwichtig(er) leven. Voor jong volwassenen en volwassenen (M/V). 

COACHEN MET PONY'S EEN EFFECTIEVE MANIER OM JEZELF BETER TE LEREN KENNEN

Voor persoonlijke vraagstukken lopen mijn pony's en ik graag een stukje met je mee, als het even niet meer gaat, zoals je het graag zou willen.
Door een coachtraject te volgen, leer je jezelf beter kennen, leer je je eigen ruimte in te nemen, en ga je je eigen valkuilen, gedachten en aannames onderzoeken. En dit alles in een rustige, groene omgeving. Voor jongeren en jong volwassenen vanaf 18 jaar (M/V).

 

Biografie / Over Monique Weiden

Ik ben Monique Weiden-Schreurs (1967) geboren en getogen in Venlo (L).
Door mijn werk, mijn stages en de vele opleidingen, zoals de inmiddels opgeheven HBO opleiding aan het NHB in Deurne, ben ik uiteindelijk in 2010 in de Achterhoek terecht gekomen. Voor dat ik echter in de Achterhoek terecht kwam om samen met Bennie op de boerderij te gaan wonen en werken, had ik mijn eigen honden trimsalon in Deventer (de Vrolijke Viervoeter). Naast de trimsalon had ik ook een eigen honden sportschool, en was ik erg actief in de verschillende hondensporten zoals behendigheid, flyball, obedience en speuren. 

Als (jong) kind, maar zeer zeker ook als puber, had ik op school en thuis het gevoel dat ik in het gareel moest lopen. Ik moest doen wat er van me verwacht werd. Op de momenten dat ik me verzette of ergens tegenin ging, kreeg ik straf. Ik voelde me vaak opgesloten en kreeg het gevoel dat het nooit goed (genoeg) was. Steeds meer verlangde ik naar vrijheid en ruimte voor mezelf. Die ruimte vond ik uiteindelijk bij mijn paarden en pony's.
Mijn hele leven lang ben ik op zoek geweest naar een eigen identiteit. Dit ging gepaard met diepe dalen en veel vallen en opstaan. De paarden hebben tijdens deze zoektocht altijd een belangrijke rol gespeeld. Behalve dat ze me de rust en ruimte gaven die ik nodig had, gaven ze me inzichten in wie ik was en wat ik wilde. Ik ben mede hierdoor altijd zeer gefascineerd geweest door het gedrag van mens en dier.
De paarden en pony’s hebben mij geholpen mijn leven op orde te krijgen. Hoe bijzonder is het dan als ik met mijn eigen pony's andere mensen kan helpen en tot nieuwe of andere inzichten kan brengen? Ik help je graag op weg!

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: