Welzijn Mediation

Uit elkaar? Kies voor Mediation & Coaching. Uit liefde voor je kind - 100% in belang van je kind
Ulft

Wil jij het beste voor je kind? Ook tijdens en na de scheiding?

Maak - in mediation - goede afspraken over huisvesting, financiƫn en pensioen. En natuurlijk een Ouderschapsplan met goede afspraken over de kinderen.

Wil je dat jouw kinderen later zeggen:

"Mijn ouders? Die hebben de scheiding echt goed gedaan! Wij hebben nooit het gevoel gehad dat we moesten kiezen van wie we het meest wilden houden."?

Dan red je het niet met alleen het opstellen van een goed ouderschapsplan. De grootste uitdaging vraagt een neutrale opstelling ten opzichte van je ex die immers voornamelijk de andere ouder is van je kinderen.

Door de scheiding krijgen jij, je ex en je kinderen betere voelsprieten voor negatieve emoties. Zonder dat je dat wilt kan de communicatie helemaal verkeerd opgevat worden. Je ex reageert daar natuurlijk ook negatief op. En kinderen krijgen het gevoel tussen twee vuren te staan. Dit is niet alleen zo bij hoogoplopende ruzies, maar ook bij lichte irritaties.

Kies voor Coaching naast Mediation

Niemand leert hoe hij of zij een goede gescheiden ouder kan zijn. In media en films zien we vooral hoe het niet moet. Daarom hebben wij een - op jullie situatie samengesteld - coachprogramma dat jullie individueel zal helpen om samen die liefdevolle ouders te kunnen zijn die jullie kinderen verdienen. Zelfs als je ex-partner hier niet aan mee wil werken kun je in je eentje al veel bereiken.

Uit liefde voor je kind - 100% in het belang van je kind

Biografie / Over Renata Vermeulen

De drijvende kracht achter 1Door Mediation & Coaching is Renata Vermeulen. Zij is coach en mediator.

Ervaring met scheidingen

Haar passie is zorgen dat jouw kind zijn of haar leven kan delen met beide ouders, van beide ouders mag houden en niet ongemerkt in een loyaliteitsconflict gedreven wordt. Daarnaast heeft zij ook oog en begrip voor de problemen waar jijzelf mee zit. Natuurlijk willen jij en je ex-partner het beste voor jullie kind en hem of haar niet uit het oog verliezen. Maar je bent geen superheld en worstelt ook met je eigen emoties, teleurstellingen en wensen.

Als professional heeft zij een juridisch en een psychologische achtergrond waardoor zij zowel het juridische aspect als het sociaal-emotionele aspect van een scheiding goed kan begleiden.

Zelf heeft ze twee scheidingen achter de rug waardoor ze naast professional ook ervaringsdeskundige is. Dit maakt dat ze zich goed kan verplaatsen in allerlei emotionele scheidingssituaties.

Ervaring met samengestelde gezinnen

Haar passie is zorgen dat er voor iedereen weer rust en harmonie komt in het nieuwe samengestelde gezin. Zonder dat een van de (stief-) ouders in een spagaat komt tussen nieuwe liefde en kinderen. Of tussen nieuwe liefde en de andere ouder. Kinderen die  wisselen van woonomgeving en hierbij steeds opniew moeten acclimatiseren.

Als professional heeft zij specifieke coachingservaring waardoor zij ouders en stiefouders kan begeleiden in hun nieuwe rol.

Renata is stiefmoeder in haar tweede samengestelde gezin en weet uit ervaring welke dynamieken er in een samengesteld gezin allemaal kunnen spelen. Ze coacht de (stief-)ouders resultaatgericht.

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: