Gezondheid Massage

Holistische massage praktijk voor spier problemen en innerlijke bewustwording
Hengelo gld.

Bij bijvoorbeeld hoofdpijn of migraine, een hernia, whiplash klachten, ME of burn out verschijnselen denk je niet meteen aan het ondergaan van een massage. Masseren vanuit een holistisch denkbeeld betekent dat je als geheel wordt behandeld en gehoord. Verschillende lagen (fysiek, metaal, psychisch en spiritueel) van waaruit ieder mens leeft, worden via ontspanning, deep tissue werk en waar nodig triggerpoint therapie (weer) in balans gebracht.

Vaak heb je al van alles uitgeprobeerd maar met onvoldoende resultaat. Je wilt weer voelen en leven zoals voorheen het geval was. Of je pijn en/of stijfheid spontaan optreedt of na het oplopen van een trauma, je wilt er zo gauw mogelijk vanaf. 'Je moet er maar mee leren leven' is onnodig. Denk bijvoorbeeld aan nek/schouder en onderrug klachten, deze zijn zeer goed te verlichten en vaak permanent te verhelpen.

Naast het ingaan op je fysieke klacht begrijp je na een enkele sessie dat bewustwording (het opnieuw luisteren naar je gevoel en lichaam) als heel speciaal en fijn wordt ervaren. Naar huis gaan in een, in alle opzichten, vrijer en losser lichaam zou iedereen mogen ervaren.

Ook het volgen van een workshop met boeiende onderwerpen die iedereen aangaan en meditatie behoort tot de mogelijkheden.

Naast masseren geloof ik in de kracht van de natuur. Het is dan ook niet vreemd dat ik ter ondersteuning oertincturen, kruiden en workshops over dit onderwerp aanbied. 

Biografie / Over Connie Bulsink

Samen met mijn man, dochter en zoon mag ik wonen in het prachtige buitengebied van Hengelo Gld. Met een holistische praktijk aan huis bied ik een warm welkom aan zowel mens als paard. Massages, trainingen, workshops en het runnen van een B & B vullen mijn dagelijks leven. Mens en dier (weer) helpen hun weg te vinden is mijn passie.

- Gediplomeerd integraal holistisch masseur  (Positive Touch)

- Gediplomeerd rij instructeur all round ( Deurne en KNHS)

Bijscholingen en cursussen: Triggerpoint module 1; Hernia/ ischias, psoas, RM massage therapy, Triggerpoint therapy horses, Triggerpoint therapy humans

Verdiepende trainingen: TT touch technieken mens/paard, Triggerpoint therapie mens/ paard, Masseren paarden, Oertincturen en kruidenleer, Reiki.

De Handwijzer
Connie Bulsink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.