Gezondheid Energetisch werk

Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: Access Bars, Touch of Matrix,
Gorssel

Innergy for Life, body & health: weer bewust in je kracht! 

Met de combinatie van diverse methodes als Touch of Matrix, Access Consciousness/Access Bars en klassieke homeopathie welke ik combineer en persoonlijk op maat inzet. Unieke methode zonder graven in het verleden, praktisch en op een zachte manier.

Samen kijken naar wat jij wilt en bovenstaande inzetten om weer verbinding met jezelf, rust en ruimte in je hoofd en je lijf , energie, alsmede weer kracht ervaren. Tenminste...als jij daar voor kiest. 

Hoe wordt het nog beter dan dat? Kom gerust langs voor een kennismakingssessie en ervaar het zelf!

Biografie / Over Janny Jansen

Als ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik dol op reizen, dansen en alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te maken heeft.

Al mijn hele leven ben ik hiermee bezig . Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam.

Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een ontdekkingsreis naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Deze ontdekkingsreis is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Het is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Jij bent je eigen creator en ik wil je graag begeleiden om dit proces te verwezenlijken.

Innergy for life
Janny Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.