Welzijn Stressmanagement

The Work: Inquiry-based Coaching in privé en professie. Contextuele systeem-therapie.
Doetinchem

The Work: Geen gewoon gesprek!

Met ContextueelWerk bied ik coaching en training gericht op zelfwaardering en gezonde relaties: een radicale aanpak van stress en beperkende gedachten die jou – in privé of professie - weghouden van een Prettig Leven. Mijn favoriete instrument daarvoor is Inquiry-based Stress Reduction / The Work of Byron Katie. Met dit, door Byron Katie ontwikkelde, eenvoudige protocol kan je elke lastige emotie, gedachte of gebeurtenis bevragen. Je komt tot nieuwe inzichten over de situatie, de ander en jezelf. Je ziet een breder perspectief. Jij gaat jezelf beter begrijpen en zelf de mogelijkheden en praktische adviezen zien die je uitnodigen tot actie te komen voor een prettig leven.

Verstand en gevoel vallen samen, wat een krachtig positief effect heeft: persoonlijk, mentaal, lichamelijk en relationeel.
The Work leidt tot helder denken, vrijer en zekerder in het leven staan, jezelf begrijpen,….. Daarnaast kun je, door The Work te oefenen, zelf een vaardigheid leren die je in toekomstige stress-situaties in je dagelijks leven houvast geeft.

Als Certified Facilitator bied ik The Work-coaching, persoonlijk of via Skype, workshop- en cursusvarianten rond The Work en 'Open Cirkel' waarbij je The Work kunt oefenen.

Voor de data, zie de website.

‘Onderzoek je denken, verander je wereld.’ The Work

Biografie / Over Marianne L. van der Meer

Een A4-tje waarop 6 zinnen om aanvulling vragen maakte mij nieuwsgierig. Het bleek het werkblad ‘Oordeel-over-je-naaste’, onderdeel van The Work of Byron Katie / Inquiry-based Stress Reduction. Als dit hulpverlening was, ... daar wilde ik meer van ervaren en leren!

In 2007 nam ik voor het eerst deel aan een 'School for the Work with Byron Katie'. Ik volg 'Schools' als deelnemer en als staflid, en ben door Byron Katie gecertificeerd tot Facilitator of The Work, na de opleiding aan het Institute for The Work.
De reikwijdte van dit zelfonderzoek, deze meditatie, blijft inspirerend en verrassend!

Al googelend herkende ik in de Contextuele benadering van Ivan Nagy veel aspecten van wat ik met The Work gezien en ervaren had. Met name de onzichtbare (familie-)dynamieken en relationele ethiek mbt rechtvaardigheid en balans van geven en ontvangen. Daarop deed ik de 4-jarige Post-hbo opleiding Contextuele Therapie, en de contextuele opstellingen-opleiding Een Taal Erbij; en volgde ik een waaier aan verdiepende opleidingen en trainingen.

Intervisie, supervisie, creativiteit en kunst houden me professioneel scherp.
Ik houd van faciliteren, experimenteren en ervaringsleren.

Naast Certified Facilitator voor The Work bestaat mijn professionele achtergrond uit Contextueel therapeut, Leerkracht so en Ervaringswerker sd (herstelcoaching). 

In mijn ervaring is The Work de meest heldere, effectieve en radicale tool voor werkelijke verandering, verdieping en verrijking van ALLE aspecten van iemands leven en daarin begeleid ik je graag.

'No one is wiser than another. We all possess equal wisdom.' —Byron Katie

ContextueelWerk
Marianne L. van der Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: