Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Herma Spreekt - stemacteur, voice over - De juiste stem bij het juiste woord
Harfsen

Mijn naam is Herma van den Enk. Ik vind het al jaren fascinerend hoe stemmen worden ingesproken en gebruikt. Eigenlijk nooit echt geweten dat dit ook een beroep is. Totdat (begin 2016) tijdens een gesprek met een filmproducent bij mij enorme bellen begonnen te rinkelen. Ik heb mijn wens in vervulling laten gaan en heb de opleiding tot stem-acteur gevolgd. Hierdoor is een nieuwe wereld is voor mij open gegaan. De wereld van het stemacteren.

Wil jij jouw bedrijf/onderneming meer zichtbaarheid geven door het maken van bijv een bedrijfsfilm of een commercial. Je wilt jouw antwoordapparaat/telefooncentrale goed en duidelijk hebben ingepsproken? Aarzel niet, bekijk mijn website, beluister mijn demo's en huur mij in.

Biografie / Over Herma van den Enk

Herma van den Enk-Fiets is geboren als boerendochter onder de rook van Apeldoorn en tegenwoordig woonachtig in Harfsen met haar man Wilco.

Mijn hart riep mij om te gaan masseren
Vanwege migraine heb ik zelf jarenlang wekelijks bij Bas op tafel gelegen. Hierdoor heb ik leren ervaren wat een regelmatige massage met je lichaam (en geest) doet. Door deze ervaring begon ik bij vrienden en collega’s nu en dan eens een spiertje los te maken en hen te verlossen van hoofd-, nek- en schouderpijn. Nog steeds laat ik mijzelf met grote regelmaat masseren. In 2002 startte ik met masseren. Eerst in de avonduren. Dit deed ik naast mijn werk bij de Belastingdienst. In 2009 heb ik ontslag genomen en ben ik voltijds gaan masseren omdat mijn hart mij riep mijn passie te volgen.

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel
Herma van den Enk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.