Duurzaamheid Land- en Tuinbouw

De Kruudhof Pluktuin
Halle

De Kruudhofpluktuin is een grote moestuin, met groenten, kleinfruit, kruiden en bloemen. Natuurlijk allemaal biologisch geteeld.

Iedere week bieden wij groentetassen aan waarvan de inhoud variabel is en door jezelf kan worden bepaald. Wij doen ons uiterste best om een zo divers mogelijk pakket te telen. Via de webshop is de groente tas te vullen met jouw eigen keuze en daarnaast zijn er ook lossse producten. Wij proberen een jaarrond aanbod te produceren, het aanbod is seizoensbepaald.

Voor meer informatie over de pluktuin: bel ons (26045421), check de website of Facebookpagina. Of kom langs!

Biografie / Over Janneke en Theo Wagenaar.

Ooit begonnen als hobby tuinders op een bio-moestuincompex zijn we na veel ontwikkelingen de Kruudhofpluktuin gestart. Alles wat we nu weten over moestuinieren is door zelfstudie geleerd. Nog steeds blijven we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en passen die ook toe als wij die interressant en nuttig vinden. Mulchen, permacultuur, diversiteit zijn de trefwoorden waarmee wij werken. Wij vinden het zeer belangrijk dat de bodem van onze tuin goed verzorgt wordt en dat ook daar een zeer divers leven zich ontwikkelt.   Het werken op de tuin is boeiend en afwisselend en verveelt nooit.

Al het plantgoed kweken we zelf op. Op die manier bepalen we zelf wat er staat op de tuin en kunnen we ook de minder gangbare groenten telen en oude rassen in stand houden. Alle zaad is biologisch en ook de potgrond is verantwoord ( zonder turf). 

de Kruudhofpluktuin
Janneke en Theo Wagenaar.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.