Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

De Kruudhof cursus- of praktijkruimte
Halle

Het Kruudhofgebouw is een cursusgebouw, duurzaam gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn twee ruimten te huur, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden.

Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. De kookstudio is volledig ingericht met fornuis, oven, pannen, serviesgoed en alles wat je nodig hebt om met een groep mensen te koken. De openslaande deuren geven toegang tot het terras in de boomgaard.

Het is ook mogelijk de kookstudio te huren, zonder gebruik te maken van de keuken.

Op de eerste verdieping vind je een ruimte lichte groepsruimte, ideaal voor workshops en cursussen met een groep tot 12 personen, als atelier of als praktijkruimte. De grote ramen bieden een weids groen uitzicht over het boerenland.

De buitenruimte staat ook tot je beschikking, met een grote moestuin, een boomgaard, kruidentuin en vogelbosje. Je kunt heerlijk over het terrein struinen, je terugtrekken op een stil plekje onder een boom of juist met een groep bezig gaan in het groen.

Ben je op zoek naar ruimte voor een activiteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Biografie / Over Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof

Ooit begonnen als hobby tuinders op een bio-moestuincompex zijn we na veel ontwikkelingen de Kruudhofpluktuin gestart. Alles wat we nu weten over moestuinieren is door zelfstudie geleerd. Nog steeds blijven we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en passen die ook toe als wij die interressant en nuttig vinden. Mulchen, permacultuur, diversiteit zijn de trefwoorden waarmee wij werken. Wij vinden het zeer belangrijk dat de bodem van onze tuin goed verzorgt wordt en dat ook daar een zeer divers leven zich ontwikkelt.   Het werken op de tuin is boeiend en afwisselend en verveelt nooit.

Al het plantgoed kweken we zelf op. Op die manier bepalen we zelf wat er staat op de tuin en kunnen we ook de minder gangbare groenten telen en oude rassen in stand houden. Alle zaad is biologisch en ook de potgrond is verantwoord ( zonder turf). 

De Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.