Informatiebijeenkomst de Polyvagaaltheorie in therapie

Kompas naar een energieker leven
Enschede

Hoe de Polyvagaaltheorie, als wetenschap van veiligheid en verbinding, kan helpen met het verminderen van lichamelijke, mentale, emotionele, sociale en relationele klachten.

De Polyvagaaltheorie in therapie

De Polyvagaaltheorie is nog niet overal heel bekend maar bestaat toch al sinds de jaren 90 toen het voor het eerst gepubliceerd werd door de grondlegger Stephen Porges. De theorie wordt ook wel de wetenschap van veiligheid en verbinding genoemd. Het geeft inzicht in de werking van je autonome zenuwstelsel welke voor een heel groot deel invloed heeft op onze gezondheid en relaties.

Hoe ik deze theorie toepas in de praktijk en hoe het jou kan helpen met je hulpvraag op het gebied van lichamelijk, mentaal, emotioneel, sociaal en relationeel welzijn, vertel ik graag tijdens een informatiebijeenkomst.

Deze bijeenkomst organiseer ik online via teams. Na aanmelding ontvang je van mij de deelname link. De eerstvolgende bijeenkomst is woensdagochtend 6 maart van 9.00-10.00 uur. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar 0627306011.

Een warme groet,

Marloes

 

Tarief/Prijs
€ 0,00


Kompas naar een energieker leven

Enschede

Informatiebijeenkomst de Polyvagaaltheorie in therapie