31mei 2024
Luisteren naar je dier

De Regenboogvlinder
Ede

Een gesprek met je dier, zodat je weet wat hij je wilt vertellen.

Weet jij wat jouw dier graag wil? 

Hij zal het fijn vinden, dat je ook naar hem luistert, hij heeft zoveel te vertellen. 

Hij heeft je meer te vertellen, dan je zou verwachten. Hoeveel hij van je houdt, wat hij graag zou willen, hoe hij zich voelt, waar hij je mee helpt, wat hij voor je kan betekenen, wat hij je laat zien, hoeveel kennis hij heeft.

Wie weet wat je allemaal te horen krijgt. Soms is het verdrietig, soms verhelderend, soms confronterend, soms vrolijk, maar het is altijd liefdevol.

Ook in een moeilijkere periode, wanneer je dier ziek is of dat je weet dat zijn einde nadert, is het fijn wanneer je met zijn wensen rekening kan houden. Maar ook na zijn overlijden is contact, dus een gesprek mogelijk.

Zelfs als je dier vermist is, kan er contact met hem gemaakt worden en zo proberen hem te vinden en hij hopelijk weer terugkomt.

Durf je het aan om te vragen wat je dier je wilt vertellen? 

Vraag dan een gesprek met je dier aan. 

Het gesprek kan op afstand plaatsvinden, m.b.v. een foto wordt er contact gemaakt met het dier. Na afloop ontvang je een verslag, die telefonisch of via email besproken kan worden.

 

Informatie

31 mei 2024 | elke dag mogelijk
00.00 - 00.00
60,00

Waar?6715 LB Ede

Luisteren naar je dier

Wat doe ik nog meer?

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
23aug
Cursus
Zomerretraite tijdloos Zijn
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over
Een retraite geeft je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om diep te ontspannen, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.
VitaMaui
Fysiotherapie
Holistische fysiotherapie & ademwerk
VitaMaui
Naaldwijk
VitaMaui is een praktijk voor holistische fysiotherapie en ademwerk. Geen symptoombestrijding maar aanpakken van de echte oorzaak. "Ik ben niet eigenwijs, mijn aanpak is gewoon beter."
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Dieren
Dierentolk en energetisch therapeut
De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede
Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.
22jun
Open les
Open middag Zijnsoriëntatie
Nijmegen
Tijdens de open middag kun je kennismaken met de visie Zijnsoriëntatie, de trainingen en cursussen die ik geef, en met mij.
Judith Tegelaers
Mindfulness & Compassie
Mindfulness Praktijk Judith Tegelaers
Judith Tegelaers
Delft
Voor meer rust en ruimte in je hoofd en meer bewustwording van automatische reacties is Mindfulness een krachtig instrument. Met praktijkgerichte oefeningen in een kleine, veilige groep, leg je de basis voor veerkracht in je leven.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Meditatie
Zijnsoriëntatie
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven - Jacqueline Vader
Nijmegen
In mijn praktijk voor levenskunst bied ik meditatie en training vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Voor mensen die authentiek en in verbinding met anderen willen leven en werken.