Haptonomie Katwijk

Gina van der Plas
Katwijk

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding, samen bezig zijn met de zwangerschap, de bevalling en jullie kindje.

ZWANGERSCHAPSBEGELEIDING

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is erop gericht om de zwangerschap en bevalling samen te beleven. Door te leren luisteren naar je lijf kan je zwangerschap op een zo natuurlijk mogelijke manier verlopen. De partner heeft een belangrijke rol in deze nieuwe levensfase en dus ook in de begeleiding.

Thema’s die worden behandeld tijdens de sessies:

-het dragen van de baby in de buik

-contact maken met elkaar en met het kindje in de buik

-omgaan met fysieke en mentale veranderingen

-het opvangen van weeën

-het omgaan met angst en pijn

-de ondersteunende rol van de partner

-voorbereiden op het ouderschap en de periode na de bevalling

De begeleiding kan starten vanaf week 20 week van de zwangerschap en bestaat uit 5 of 6 sessies tijdens de zwangerschap en 1 erna. Als de baby ongeveer 6 weken oud is wordt teruggekeken op de ervaring van de geboorte en richt de begeleiding zich op het omgaan met de nieuwe gezinssituatie.

Twijfel je of haptonomische zwangerschapsbegeleiding iets voor jullie is ? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Over Gina van der Plas

Ik ben een denker. En daar paste een baan als jurist goed bij, totdat haptonomie op mijn pad kwam. In eerste instantie was voor mij moeilijk te bevatten waar haptonomie over ging. Het gaat over “voelen”. Dit vond ik erg vaag. Na mijn ervaringen met de haptotherapie en na het lezen over haptonomie werd ik steeds enthousiaster.

Ik ben mijn droom gaan volgen, heb mijn baan als jurist opgezegd en ben haptotherapie gaan studeren aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen.

Het mooie aan mijn vak vind ik het begeleiden van mensen om (weer) zichzelf te worden. Het is elke keer weer een avontuur om samen met de cliënt op weg te gaan en te onderzoeken welke ontwikkeling de cliënt op dat moment past. Naast individuele begeleiding geef ik ook relatiebegeleiding. Ik vind het prachtig om te zien en te voelen wat er gebeurd wanneer mensen zich (weer) met elkaar leren verbinden.

Een denker zal ik altijd blijven, haptotherapie leerde mij echter op mijn gevoel te vertrouwen zonder mijn verstand overboord te gooien. Hierdoor voel ik mij een vrijer mens.


Haptonomie Katwijk

Gina van der Plas

Monseigneur Bekkerstraat 6
2223 AR Katwijk

Lid van beroepsvereniging

Haptonomie Katwijk

Wat doe ik nog meer?

Verhuur Accommodaties
Studio Tiaka
Nieuw-vennep
Studio Tiaka verhuurt haar ruime zaal van 120 m2 voor het geven van workshops, lezingen, cursussen, een of meerdaagse retraites aan docenten, trainers of therapeuten.
Therapie (diverse)
E.E.N. Therapie | Touch of Matrix | Access Bars | i.e.t. | Wandelcoaching
Eindhoven
Erkende kortdurende therapie voor fysieke, emotionele en mentale klachten. Traumaverwerking zonder herbeleving. - Hoe zou het zijn dat jij het waard bent om gelukkig en gezond te zijn? -
Mindfulness & Compassie
workshop Intuitie, bewustzijn en geluk
Zwolle
Klank is resonantie, is healing. Yoga is ademhalen en met aandacht naar je lichaam. Meditatie is emotionele balans, medeleven opwekkend, diepste rust. Terug naar je gevoel! Je overgeven aan ontspanning. Tijd voor je zelf en nieuwe energie.
Natuurgeneeskunde
Dosha Ayurvedische Praktijk
Amersfoort
Leer je zelf kennen door middel van Ayurveda! Ayurveda is een levenswijze met één simpel doel, namelijk: gelukkig zijn! Het is een eeuwenoude gezondheidsleer, oorspronkelijk uit India, en gebaseerd op universele beginselen van de natuur. Zoals de
Coaching - Diverse Coaching
Innerlijk Portret - Innerlijke waarheid in creatieve expressie
Nijmegen
Innerlijk Portret heeft uniek aanbod gericht op bewustwording, creativiteit, inspiratie en inzichten van binnenuit. In je leven; in leiderschap, op je werk, in je bedrijf.
Voedingsadvies & Coaching
Foodmapping
Amersfoort
Foodmapping biedt workshops over voeding en leefstijl voor diverse organisaties en particulier. Wij werken volgens de principes van Ayurveda in combinatie met de kennis van Permacultuur.
Healing en reading
Praktijk Feelyourcenter/ Healing, reading coaching dmv resonantie
Zwolle
Weer terug naar je eigen zielenklank, je eigen klank/kracht. Behandelingen healing en reading met klankschalen, stemvorken, gong en kristallenschalen. Bewust van je blokkades en door de klank te laten transformeren. Oude overtuigingen loslaten.
Haptonomie & Haptotherapie
Gina van der Plas
Katwijk
Balans tussen denken en voelen maakt dat je beter functioneert. Je verbinden met jezelf (je lijf) en je omgeving geeft balans en een goed gevoel! Ik als haptotherapeut kan je hierbij helpen.
Drukwerk en uitgeverij
VrouwenVisie Magazine
Bedum
Therapie (diverse)
Mindful Analysis - Krijg inzicht via een e-mailtraject van een week of een dag
Gendringen
Hulp via e-mail bij depressiviteit, stress burn-out angst, problemen op het werk, loopbaanvragen, problemen met relaties, zingevingsvragen en meer. Volgens methode Mindful Analysis. Schrijftraject van een week; 1 á 2x per dag mailverkeer.
Voedingsadvies & Coaching
Fit & Focus met Ketonen
Amsterdam
Wat als een eenvoudig dagelijks drankje je kan helpen eindeloos veel energie en focus te ervaren. Gewicht te verliezen. Beter te slapen. Lekker in je vel te komen. Eetrust te ervaren door stabiele bloedsuikers. Zou je daar dan meer van willen weten?
Orthomoleculaire therapie
Fit & focus met ketonen
Amsterdam
Wat als een eenvoudig dagelijks drankje je kan helpen eindeloos veel energie en focus te ervaren. Gewicht te verliezen. Beter te slapen. Lekker in je vel te komen. Eetrust te ervaren door stabiele bloedsuikers. Zou je daar dan meer van willen weten?