Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling

De Zeeboezem
Den Haag

Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling vanuit een holistische visie, op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Wat bijdraagt aan ontspanning en energie. Vandaar uit ga je jouw doelen en dromen waarmaken. Volg je hart, jij bent het waard.

Ieder mens is mooi en uniek en heeft zijn of haar rugzak, een rugzak vol momenten die in het verleden zijn gebeurt. Deze momenten hebben jou gemaakt tot wie je nu denkt te zijn.

Ik wil jou helpen om deze rugzak te legen, waardoor je meer ruimte creëert, allereerst in je hoofd.
Je gaat je meer ontspannen en deze ontspanning zorgt ervoor dat je weer kan overzien hoe je in het leven staat en wat je echt wilt. Als je doet wat je echt wilt en je daardoor kan zijn wie jij wilt zijn, dan ga je, je echt weer gelukkig voelen.

Op de volgende manieren wil en kan ik jou helpen:

  • Persoonlijk meesterschap. De regie hebben over je eigen leven.
  • Baas worden over je gedachten.
  • Ontspanning en energie, door middel van Reiki behandelingen.
  • Geef jezelf energie, door middel van ademhalingsoefeningen.
  • Je te helpen inzicht te krijgen, hoe belangrijk voeding is. Zowel voor lichaam als geest; Holistische voeding.
  • Je te laten inzien dat geld in onze maatschappij van groot belang is.

Kennismaking/intakegesprek

Wil je meer informatie? Dat kan. We kunnen een kennismakings/intakegesprek inplannen, bij mij in de praktijk, bij jouw thuis, op het strand of via Zoom. Kijk op dezeeboezem, voor meer informatie. 

Vanuit je hart, ontdekken wie jij echt bent, wat jij echt wilt, waar jij gelukkig van wordt.
De liefde voelen en ervaren, die altijd in jou zit.
Neem de verantwoording voor jouw eigen geluk, volg je hart jij bent het waard

Over De Zeeboezem

Sabrina Mooren is mijn naam, geboren in Colombia en vanaf mijn 4e maand opgegroeid in Nederland. 
Je kan mij omschrijven als een vrouw die in het leven staat. Doordat ik veel geduld heb, een rustige, open uitstraling, creatief en enthousiast ben, sta ik open voor elk uitdaging, zowel privé als in het werk. 

Het helpen en zorgen voor, is een eigenschap die in mij zit. Daarbij vind ik vrijheid erg belangrijk. De vrijheid hebben om te doen wat je echt leuk vindt vanuit je hart. Een goede gezondheid en vitaliteit is voor mij ook een belangrijke waarde, omdat je uithoudingsvermogen daardoor verbetert en je energie (levenskracht) daardoor vergroot. 

Belangrijkste wat ik tijdens mijn levenspad heb geleerd, is de liefde in jezelf te vinden en voor jezelf te hebben. Waardoor je echt voor jezelf zorgt. Om andere mensen te kunnen en willen helpen, is het belangrijk om eerst goed voor jezelf te kunnen zorgen in welke situatie ook. Moed en inzicht is hierbij van essentieel belang. De moed om echt naar je hart te luisteren en vandaar uit het inzicht te krijgen van, wat je echt wilt. Het bewustwordingsproces noem ik het.

Tijdens mijn levenservaring en het werken in het bedrijfsleven en de winkel, heb ik veel kennis opgedaan van de mens. Ieder mens is uniek en bijzonder. Daarom heb ik De Zeeboezem opgericht. Ik wil mensen energie geven, helpen en de juiste handvatten meegeven om vanuit welke situatie ook, vanuit hun hart hun mooiste en liefdevolste leven te gaan leven. 

 


De Zeeboezem

Sabrina Mooren

Weimarstraat 443
2562 HN Den Haag

Persoonlijke en geestelijke ontwikkeling