Madal Bal Natuurvoedingswinkel

Madal Bal
Den Haag

In onze natuurlijkvoedingswinkel verkopen wij o.a. vers afgebakken biologisch brood, een uitgebreid assortiment aan kazen en heerlijke home-made maaltijden.

Madal is al sinds 1988 een begrip in Den Haag op het gebied van gezonde biologische voeding. In onze winkel verkopen wij onder meer vers geperste sappen, vers afgebakken biologisch brood, diverse kazen en verschilende home-made maaltijden. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk! Neem bijvoorbeeld onze broodafdeling, hier wordt dagelijks heerlijk vers biologisch brood afgeleverd door familiebakkerij Van der Westen. Daarnaast proberen we bij Madal Bal ook rekening te houden met diverse allergieën en dieeten. Neem bijvoorbeeld onze biologische banketafdeling, deze bevat onder andere glutenvrij en veganistisch (botervrij) banket. Bij Madal Bal proberen wij met onze tijd mee te gaan, maar tegelijkertijd de klantvriendelijkheid en service van een ouderwetse buurtwinkel te behouden. 

Bent u benieuwd of mocht u vragen hebben? Kom dan eens langs, onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden! 

Over Madal Bal

Wij zijn Madal Bal, wellicht kent u ons wel; we hebben sinds 1988 een biologische supermarkt op de Denneweg in Den Haag. Verder zou u ons ook kunnen kennen van ons centrum voor welzijn en bewustwording, Madal Bal - De Ruimte, aan de Witte de Withstraat. Sinds september 2017 is dit centrum officïeel onderdeel van Madal Bal en bieden wij hier diverse activiteiten aan zoals yoga, meditatie en Zhineng Qinong. Daarnaast stellen wij onze cursus- en praktijkruimtes beschikbaar voor de verhuur (indien gewenst zelfs met biologische catering).

Wij van Madal Bal geloven dat meditatie, gezonde voeding, lichaamsbeweging en natuurgeneeskunde alle pijlers zijn voor een gezond en gelukkig leven. We hopen met de producten en activiteiten van Madal Bal en Madal Bal - De Ruimte zo veel mogelijk mensen daarbij te helpen en inspireren!


Madal Bal

Pradeep Hoogakker

Denneweg 126b
2514CL Den Haag

Madal Bal Natuurvoedingswinkel

Wat doe ik nog meer?

Communicatie en presentatie
Fotografie voor Ondernemers
Hillegom
Visual Storytelling vol plezier, verbinding en spontaniteit! Voor ondernemers met een missie. En koppels die échte aandacht voor elkaar willen. Mag ik het verhaal van jullie liefde, het verhaal van je bedrijf vastleggen?
Yoga
Madal Bal - De Ruimte Yoga- en Meditatiecentrum
Den Haag
In ons yoga- en meditatiecentrum Madal Bal - De Ruimte hebben bieden wij verschillende activiteiten aan. Benieuwd? Doe eens mee met één van de vele activiteiten zoals yoga, meditatie of Zhineng Qinong.
Creativiteit
Holistisch Creatief Coach en Medium
Amstelveen
Met verschillende methoden kan ik mensen ondersteunen om weer in balans te komen en inzicht te krijgen in hoe je zelf voor balans kan zorgen. Als je in balans bent, voel je de verbinding met wie je werkelijk bent. Je gaat beter luisteren naar jezelf.
Verhuur Accommodaties
Madal Bal Zaalverhuur
Den Haag
Bent u op zoek naar een cursusruimte in het centrum van Den Haag? Dan hebben wij 3 betaalbare ruimtes met alle faciliteiten voor uw yogales, workshop of vergadering. Uw deelnemers zullen zich thuis voelen in de warme ambiance.
Coaching - Wandelcoaching
Mentale Coaching na ziekte bij De Wending en coach bij Merk Hoe Sterk
Leiderdorp Zuid Holland
Na ziekte of beperkingen na een medische ingreep zullen er altijd zijn en zijn een onlosmakelijk onderdeel van jouw leven. Maar...... ‘Je bént niet je klacht. Jij bent veel meer dan dit.’ Ik help je dmv mentale coaching
Natuurgeneeskunde
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede
Kom in contact met de natuur en vind de levenskracht in jezelf!