Meer dan groen - Beauty & Lifestyle. Ontspannen behandelingen met natuurlijke producten

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle
Amersfoort

In een prachtige hooiberg in de wijk Nieuwland geef ik ontspannen behandelingen.

Ik vind het belangrijk dat je een gezichts of lichaams behandeling krijgt die past bij jouw wensen. Daarom starten we met een kopje thee of water en een korte intake. Ik vraag waar jouw behoefte ligt en hoe jouw ideale behandeling eruit zou zien. Met deze informatie creeren we samen de beste behandeling die bij je past.  Ik gebruik alleen natuurlijke producten om jouw huid optimaal te kunnen verzorgen. Ook om je huid goed te reinigen of een extra boost te geven kan je bij mij terecht. Daarnaast ben ik een fan van wenkbrauwen! Ik geloof dat ze een groot aandeel hebben in je oogopslag. Ik verf met natuurlijke verf op basis van Henna. Kijk voor meer informatie op mijn site: meerdangroen

Over Meer dan groen - Beauty & Lifestyle

Na de opleiding schoonheidsverzorging ben ik door gaan leren en wilde ik meer weten. Ik heb de opleiding wellness coaching behaald waar de verbinding tussen hoofd en lichaam centraal staat en nog vele cursussen; mindfulness massage, ayurvedische massage, tuiontwerper, spirituele ontwikkeling. Daarnaast onderneem ik graag, wil ik mensen verbinden met elkaar, zodat we de wereld een klein stukje beter kunnen maken.

Ik heb een prachtige hooiberg waar ik ontspannen behandelingen geef met natuurlijke producten, waar innerlijk en uiterlijk samenkomen.

Tot snel in de hooiberg,

Lieve groet, Lucie


Meer dan groen - Beauty & Lifestyle

Lucie Schuijt

Banckertstraat, 55
3814SX Amersfoort

Meer dan groen - Beauty & Lifestyle. Ontspannen behandelingen met natuurlijke producten