Workshops, presentaties over water en gezondheid, hydratatie, ongifting, ontzuren, alkalisch

Aqualibrium
Barendrecht

Ik geef workshops/ presentaties over water en gezondheid. Aan de hand van proefjes laat ik o.a. zien wat Kangen water is, en hoe oxiderend en verzurend andere drankjes en leiding water zijn.

Ik wil mensen graag helpen met hun gezondheid. Je lichaam bestaat voor gemiddeld 70% uit water. Het water dat je drinkt is dus van grote invloed op je welzijn. In mijn workshops leg ik aan de hand van proefjes uit wat het belang is van het juiste water, hoe je met leidingwater niet goed kunt hydrateren, waarom flessen water meestal oxiderend (dus verouderend) en verzurend is. Door je water te veranderen in water met H2,  kun je oxidatieve stress helpen bestrijden. Kangen water is bewezen ontstekingsremmend, waardoor het immuumsystseem gelegenheid krijgt om zelf andere zaken aan te pakken. Plastic flesjes zijn in het mileu een heel groot probleem, door Kangen water te drinken in plaats van flessen water te kopen, bespaar je geld en belast je het mileu veel minder. Geef je bij mij op voor een gratis presentatie. De datum kunnen we in overleg bepalen. Ik geef meestal de presentatie bij mij thuis maar ik kan ook bij geïnteresseerden thuis komen. Enagic, de fabrikant heeft een visie op ware gezondheid, dat bestaat uit 4 onderdelen, lichamelijk, geestelijk, financieel, en milieu. Als je meer energie hebt door beter water te drinken, voel je je geestelijk beter, door eventueel zelf distributeur te worden kun je je financiën verbeteren en door Kangen water te drinken, kun je het milieu helpen op meerdere manieren. Met een Kangen apparaat maak je niet alleen drinkwater, maar ook speciaal water om bijvoorbeeld je huis schoon te maken. Dus geen chemische produkten meer nodig. 

Over Aqualibrium

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de invloed van voeding en water op de gezondheid. Naast mijn werk als jurist, verdiepte ik mij ook in kruiden, Reiki, homeopatie en dergelijke. Ik heb zelf meer dan 20 maagzweertjes gehad, en kon niet van de maagzuurremmers afkomen. Toen ik Kangen water bij een vriendin mocht halen en het een paar weken gedronken had, kon ik met de maagzuurremmers stoppen. Daar was ik erg blij om want ze hadden niet zo leuke bijwerkingen. Ik ben mij toen gaan verdiepen in alle facetten van dit water maar ook van andere soorten water. Ik doe veel research. Inmiddels is er op internet, als je op de juiste manier zoekt, nl. op ERW (dat is de wetenschappelijke term voor Kangen water) heel veel wetenschappelijk onderzoek te vinden. Op google scholar zijn al meer dan 34000 hits. Helaas staat er ook veel onzin op het internet. Ik schrijf dan ook regelmatig commentaren op die onzin zodat mensen goed geinformeerd kunnen worden.


Aqualibrium

Caroline Liebelt-Dert

Boeier 77
2991KD Barendrecht

Workshops, presentaties over water en gezondheid, hydratatie, ongifting, ontzuren, alkalisch

Wat doe ik nog meer?

Persoonlijke verzorging
Schoonheid komt van binnenuit, de huid weerspiegelt deze schoonheid -Elisabeth Sigmund-
Leusden
Mijn naam is Esther Verest pedicure, schoonheidsspecialist en Dr Hauschka Therapeut. In mijn praktijk in Leusden werk ik met het biologische en 100% natuurzuivere product van het merk Dr Hauschka.
Kinderopvang
kleinschalig flexibel kinderdagverblijf en bso
Dronten
Voedingsadvies & Coaching
(natuur)Voedingsadvies | voor volwassenen en kinderen.
Delft
Wat je eet is van grote invloed op je gezondheid. Dit naast beweging, slaap en ontspanning. Samen kijken we naar deze 4 punten binnen je leefstijl en kan ik je adviseren en begeleiden op het vlak van voeding en de relatie met je gezondheid.
Voetreflexologie & Voetzorg
MeriDiaan voetreflex
Noordwijk
MeriDiaan Voetreflex in Noordwijk biedt voetreflex behandelingen aan om van je klacht af te komen en om weer helemaal in balans te zijn. Wil je de positieve uitwerking van voetreflexologie ervaren, dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk .
Mindfulness & Compassie
Coachingstrajecten, trainingen, workshops en wekelijkse lessen
Hoofddorp
Als wetenschappelijk opgeleid psycholoog, en gecertificeerd coach & mindfulnesstrainer (cat. 1 aangesloten bij VMBN) bied ik coachingstrajecten, trainingen, workshops en wekelijkse lessen om je welzijn te vergroten en regie te krijgen over je leven.
Horeca & Catering
Workshops over water en gezondheid, mensen helpen met hydratatie, ongifting, ontzuren, alkalisch,
Barendrecht
Ik geef workshops over water en gezondheid. Hoe kun je je gezondheid helpen door beter en meer water te gaan drinken. Aan de hand van proefjes laat ik zien wat Kangen water is, en hoe oxiderend en schadelijk andere drankjes en leidingwater zijn.
Voetreflexologie & Voetzorg
Reflexie; praktijk voor voetreflexzonetherapie, manuele neurotherapie en zenuwreflexologie
Culemborg
Natuur, Tuin en Landschap
LANDSMID / Snoeien is vooruitzien
Beuningen
Landsmid smeedt verbindingen op het platteland tussen partijen (mensen) die elkaar maar moeilijk vinden. Snoeien is Vooruitzien snoeit bomen en struiken op zo'n manier dat de boom erop reageert door in de gewenste vorm te groeien.