Zeg JA tegen jouw eigen kracht en creëer je eigen pad - Coaching in het bos.

Nienke SoulSound
Groesbeek - Nijmegen

Zeg JA tegen jouw kracht en creëer je eigen pad!

Wat is jouw wens of verlangen? Lukt het je om dit te realiseren, of is er iets wat je tegenhoudt?
Ik help je graag om vanaf een afstand te kijken naar je situatie, zodat je je bewust wordt van bepaalde patronen die spelen in je leven. 

Uitgangpunten daarin zijn :
– Welke kwaliteiten heb je al die jou hierin ondersteunen?
– Wat zijn de obstakels die je tegenhouden?

Je hebt de wijsheid al in je, bewust of onbewust. Gedurende de sessies zal die zich gaan ontvouwen. Het bewustzijn van je intuïtie en lichaamssignalen wordt sterker. Je weet steeds beter wat er voor jou nodig is om de juiste keuzes te maken.

Je gaat zien en voelen, zodat je de cirkel van het denken doorbreekt. Je gaat je eigen pad uitzetten en in kaart brengen waar je hart sneller van gaat kloppen. Je gaat leven vanuit jouw levenskracht en natuurlijke flow.

Ik gebruik de symboliek van de natuur in het coachtraject. 

We starten elke sessie met een korte stilte wandeling, of desgewenst een korte yin-yoga sessie, zodat je uit je hoofd in je lijf komt.

Over Nienke SoulSound

Mijn naam is Nienke Crijns en mijn missie in het leven is om mezelf en anderen in hun kracht te helpen komen; om te leven vanuit energie, vrijheid en inspiratie.
Achter elk mens zit een verhaal, dat fascineert mij. Ik ben van nature geïnteresseerd in de drijfveren, patronen, gedachtes en gevoelens van elk mens. Goede vragen stellen gaat me heel natuurlijk af.

Sinds 10 jaar ben ik werkzaam voor een sociale welzijnsorganisatie; als maatschappelijk werker en gezinscoach.
Daarnaast werk ik als coach voor Liberi (coachingtrajecten voor stress en burn-out in de natuur).

Muziek is mijn lust en mijn leven. Ik speel piano, Harmonium en ik zing. Ik maak Medicine Music. Dit is muziek met boodschappen over liefde, vertrouwen en overgave; muziek die werkt als een medicijn.
Ik geef concerten en dan wil ik mensen naar ontspanning brengen, inspireren hun leven te leiden vanuit voelen. 

Ik heb de Teacher Training ‘Yin Yoga & Chinese geneeskunde’ afgerond. Ik wilde meer ontdekken over de connectie tussen lichaam en geest als het gaat over klachten die je kunt ervaren. Vanuit een holistische kijk, neem ik beide aspecten, lichaam en geest, mee in mijn coaching.
Yoga en muziek kan ik in de coaching betrekken, afgestemd op jouw vraag en wens.

Ik kijk er naar uit je hier te ontmoeten en met je te werken aan jouw mooie toekomst.


Nienke SoulSound

Nienke Crijns


Groesbeek - Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Zeg JA tegen jouw eigen kracht en creëer je eigen pad - Coaching in het bos.

Wat doe ik nog meer?

Centra voor Bewustwording
Focuscentrum Aaffien de Vries
Norg
Focusing is een ervaringsgerichte zelfhulpmethodiek die gebaseerd is op het wetenschappelijk onderzoek naar de succesfactoren in psychotherapie. Iedereen kan het leren en het kan gecombineerd worden met (bijna) iedere andere methodiek of benadering.
Lichaamsgerichte Therapie
Focusing, luisteren naar je lijf kan je leven veranderen
Norg
Focusing brengt je bij de kern van je probleem. Het helpt je contact te maken met afgesneden gevoelens én om te gaan met overweldigende gevoelens. Focusing brengt rust én levenslust, autonomie én verbinding en een gefundeerd gevoel: dit ben ik!
Lichaamsgerichte Therapie
Massage, meditatie, yoga en coaching
Veldhoven
Bewust in Balans met Baukje is een praktijk voor spirituele ontwikkeling en bewustwording volgens de boeddhistische leer. Ik help je door middel van massage, meditatie, yoga en coaching naar een leven in balans.
Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding - Zoveel meer dan zingen en geluid maken.
Nijmegen - Groesbeek
Klank is een ervaring die voorbijgaat aan taal. De stem is een uniek instrument waarmee je je kunt uiten, waarmee je in woorden/geluid duidelijk kan maken wat er in jezelf speelt. Ieder mens is uniek en heeft een uniek stemgeluid.
Voedingsadvies & Coaching
Voedingsadvies Beter Af in Bennekom
Bennekom
Gezond afvallen door middel van gezonde voeding! - afvallen en op een gezond gewicht blijven - van ondergewicht naar een gezond gewicht - méér energie De kracht van mijn praktijk is de persoonlijke aandacht voor de cliënt. Welkom!
31mrt
Cursus
Koken en gezond leven met Esma
Hillegom
Wil jij naast gezond leren koken ook meer weten over een bewust voedingspatroon? Doe dan mee met deze 6 bijeenkomsten/kookworkshops. Eerst een uurtje theorie daarna koken. Als je wilt kan je elke 2 weken een bodyscan laten doen+advies over je voeding
Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Gezond met Esma
Hillegom
Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid en een nog groter verlangen om zoveel mogelijk mensen, hierover te informeren. Mocht je interesse hebben om door mij gecoacht te worden, neem gerust contact met me op. Ook geef ik kookworkshops.