Ik help moeders die verlangen naar meer rust in hun hoofd en balans in hun leven!

Blosssom
Amsterdam

Mijn passie is moeders helpen die alle ballen in de lucht moeten houden en dat best een klus vinden!

Moeders, met perfectionisme, angst om te falen in het leven, moeder zijn en alle andere rollen tegelijkertijd is veel! Je raakt er steeds meer van overtuigd raken dat je een slechte moeder bent, dat je dingen doet waar de kids  last van heeft of gaat krijgen. Je reageert boos, je wijst je partner af en je laat hem niet meer binnen laten komen. Je komt tot weinig en zit veel in je hoofd omdat je alles wat je doet blijft overdenken. 

Bakken van therapie hebben niets geholpen. Je hebt het gevoel dat je de regie kwijt raakt of niet meer weet hoe die te pakken. 

En hier ben je helemaal klaar mee! 

Ik snap het en ik kan je helpen. 

Over Blosssom

WAAROM IS DIT ZO’N ALGEMEEN BEKEND VERHAAL? 
Het loslaten van emoties als woede, schaamte, verdriet en de neiging tot de controle te willen hebben is niet zo eenvoudig als alleen maar 'ademen' of proberen jezelf ervan te overtuigen dat ‘het leven goed is en dat je het goed doet’. 

Zoveel moeders blijven op deze manier worstelen omdat de methodes die ze proberen niet aansluiten bij de manier waarop de hersenen van de vrouw het probleem ziet. Ze houden geen rekening met de invloed van hormonen op de kwaliteit van ons denken en voelen EN ze houden ook geen rekening met de geërfde emotionele bagage van de generaties voor jou. 
Simpel gezegd: een app voor Android werkt ook niet op een Apple telefoon. 

In de loop van de jaren wordt het steeds moeilijker om grip te krijgen op je emoties en gedrag. Je buien worden steeds grilliger - Je voelt dat de band met je kinderen hieronder lijdt. Je hebt een reis met persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Je ging naar therapie, maar na een paar bezoeken realiseer jij je dat je al die tijd bezig bent met het herhalen van hetzelfde verhaal en dat het niet echt helpt. 

Dus vind je een Coach, Iemand die je zou kunnen helpen meer inzicht te geven in zichzelf en een positieve focus op de toekomst. En dit was goed maar na een tijdje begin je het de coach en jezelf kwalijk te nemen dat je de ‘verwachting van iemand anders’ nodig hebt om je te motiveren. Je oefent en kort daarna, voel jij je even goed. Maar dan komt de inzinking weer terug. 
De glimp van ‘een goed gevoel’ heeft je ertoe doen geloven dat er meer in zit voor jou. 

Maar je wil iets dat je innerlijke licht weer echt aan doet, iets waarvoor geen CONSTANTE INSPANNING nodig was. Waar je weer van opbloeit vanbinnen!

Je kan de intensiteit van bijvoorbeeld de emotie  ‘woede’ voor een korte tijd te verlichten ... MAAR pas als je jezelf verlost in de diepe kern van WAAR de emotie of overtuiging is ontstaan voel jij je weer goed! Blijvend goed :-) 

Stap 1: Ik ben er klaar mee om me zo te voelen en constante inspanning te leveren om me goed te voelen.

Stap 2: Inzicht in je patronen, overtuigingen en emoties

Stap 3: Als je door wil pakken dan help ik je in 5 simpele stappen voor eens en altijd van dit en meer issues af.

Het start bij de Opbloeiclub voor ontspannen en zelfverzekerde moeders! 
 

Liefs,
Brechje


Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Ik help moeders die verlangen naar meer rust in hun hoofd en balans in hun leven!