'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie

Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie
Voorhout

Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.

Voetreflexologie, ook wel voetreflexzone therapie genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. De voetreflexologie gaat ervan uit dat een blokkade of breuk kan ontstaan in de energiebanen ook wel bekend als meridianen, die onzichtbaar door het gehele lichaam stromen. Deze meridianen staan in verbinding met de organen en eindigen o.a. in de voeten. Door de reflexpunten en reflexzones in de voeten te behandelen gaat er een stimulerende werking uit naar de betreffende organen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven.

D.m.v. voetreflexzone therapie behandelingen kan men in balans komen, in een betere conditie komen, zelf inzichten verkrijgen of zichzelf genezen. Het is net waar u zelf open voor staat. Het kan een eerste positieve aanzet zijn om het natuurlijk evenwicht te herstellen. De beide voeten worden in zijn geheel behandeld, want de klacht kan van een andere plaats komen dan van het orgaan waar u last van heeft. Het lichaam is één geheel!! 

Wanneer voetreflexzone therapie?

 • Altijd!! Alleen al voor de heerlijke ontspanning die men ervaart, een aandachtmoment voor jezelf.
 • Lichamelijke klachten, stress, hoofdpijn, vermoeidheid enz.
 • Balans, zelfvertrouwen en meer inzicht in je leven
 • En vele andere aandoeningen.

De behandelingen vinden plaats op de donderdag en vrijdag. 

Behandeling volgens afspraak.
Voor verdere informatie zie mijn website.

Over Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie

Mijn naam is Henriëtte Roso (1964). Na mijn middelbare school ben ik de opleiding medisch analist gaan volgen en heb daarna jaren op een medisch laboratorium in een ziekenhuis gewerkt. Ik heb ondertussen 2 kinderen gekregen en ben ik van werkgever veranderd. Ik werk inmiddels, naast mijn praktijk, al een aantal jaren voor de GGD. Momenteel als administratief medewerker van de forensische geneeskunde.

In juni 2011 heb ik via de beroepsvereniging B.E.R. mijn diploma voor voetreflexzonetherapie behaald en sindsdien ben ik lid van de B.E.R. In november 2012 heb ik mijn beroepstoetsing behaald. De beroepstoetsing wordt iedere twee jaar herhaald.

In de loop van de jaren heb ik ook een aantal (spirituele) opleidingen gevolgd:

 • 2004 Reiki level I+II
 • Van 2007 t/m 2011 Universal White Time Healing (UWTH) level I, II en III volgens Channie Centara Cha, tijdens de voetreflextherapie behandeling werk ik met de UWTH energie.
 • 2009 Universal White Time Kristal Healing, Level I.
 • 2013 Elementaire tenen lezen via Stichting FuDaRe
 • 2015 Bach Bloesem remedie Level 1
 • 2017 Access Consciousness™ Bars Practitioner
 • 2017 Cursus zwangerschapreflexologie
 • 2019 Cursus spiertesten


Voet en Energie; Praktijk voor Voetreflexzone therapie

Henriëtte Roso

Dirck van Delffstraat 30
2215 XX Voorhout

Lid van beroepsvereniging

'Voet en Energie' Praktijk voor Voetreflexzone Therapie

Wat doe ik nog meer?

Coaching - Lifecoaching
Bewust kiezen voor jezelf geeft ontspanning, ruimte en rust. Ook systemisch met familieopstellingen
Leusden
Als intuïtieve en praktisch ingestelde systemisch en lifecoach, lichaams- en energiewerker leer ik jou bewust te kiezen voor jezelf en je grenzen te bewaken. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten met een stil hoofd, een gezond stresslevel en een
Massage
hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen, coaching en familieopstellingen
Leusden
Bij Sassense werken we met holistiche massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Vrijheid, ontspanning en energie!
Communicatie en presentatie
Doelgericht Communiceren
Nijmegen
Yoga
Yoga, Pilates, Massage, Counseling
Delft
Uit je hoofd, in je lichaam. Yoga en pilates docente Iris geeft op diverse locaties les in Delft. Yoga kan je helpen te leren ontspannen d.m.v. asanas(houdingen) waarbij de adem centraal staat. Voelen en luisteren naar je lichaam.
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach
Lisserbroek
Ik help met mijn programma vrouwen gezond te blijven en op gewicht en alles uit het leven te halen wat er in zit. Ben je te zwaar, altijd moe en zit je niet lekker in je vel, dan help ik je om weer energiek en gezond te worden.
Healing en reading
Tarot | BRTT | Ademwerk | Plantmedicijnen |
Okkenbroek
Bij Huis van Overgave ontdek je verschillende methodes om bij innerlijke wijsheid en de kracht van zelfheling te komen. Wil je aan de slag met je intuïtie of ontdekken wat je lichaam je te vertellen heeft? Wil je in gesprek met je onderbewuste?
Healing en reading
Bewustwording in hart, hoofd en lijf.
Leusden
Bij Sassense werken we aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Sassense: vrijheid, ontspanning en energie!
Stressmanagement
Burnout Coaching (buiten)
Nijmegen
Je bent niet meer aan het werk, voelt je opgebrand. Je zoekt naar balans. Je wil weer genieten van het leven en energiek de dingen doen waar je echt zin in hebt, maar het ontbreekt je aan kracht... Ik help je om je burn-out de baas te worden!
Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆
Uithoorn
Loopbaancoach ☆ Studiekeuzecoach ☆ Sollicitatietrainer ☆ Noloc erkend ☆Haal het beste uit jezelf, studie of werk!
Psychosociale therapie
STROOMOPWAARTS, ontdek wat je beweegt
Culemborg