Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!

Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur
Den Hoorn

Stress is een oorzaak van veel klachten. Reflexzonetherapie en magnetiseren werken ontspannend. Ontspanning creëert ruimte in het hoofd. Door meer ruimte en een moment van rust krijg je inzicht in jezelf. Een mogelijk gevolg is inspiratie en creatie!
  • Ervaar je spanning/stress in je lichaam?
  • Heb je weinig energie, zowel lichamelijk en geestelijk?
  • Heb je last van stijfheid/pijn in je nek, schouders en rug?
  • Heb je last van je darmen (opgeblazen gevoel, verstoppingen)?
  • Ben je op zoek naar Inzicht in je klachten en een moment van Rust voor jezelf?

Welkom bij Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, praktijk voor reflexzonetherapie en magnetiseren in Den Hoorn (bij Delft).

De voeten zijn een Spiegelbeeld van je lichaam!

Reflexzonetherapie (o.a. voetreflexologie), is een holistische geneeswijze, die ervan uitgaat dat er zich zones op handen en voeten bevinden die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Een reflexzonetherapeut bekijkt en behandelt de mens in zijn geheel en niet de ziekte op zich. 

De reflexzones worden met duim en vingers bewerkt, met als gevolg een betere doorbloeding van het corresponderende lichaamsdeel. De behandeling geeft verlichting van stress en spanning, het vermindert pijnklachten, het versnelt afvoer van afvalstoffen en heft blokkades op in het lichaam. Door de reflexzones op de voeten te behandelen, wordt het zelf-genezend vermogen gestimuleerd.

Wil je weten wat reflexzonetherapie of magnetiseren voor je kan betekenen? Kom het een keer ervaren!

Ik heb een kennismakingsbehandeling, bestaande uit een ontspannende voetreflexzonemassage gedurende 30 min. voor €19,50. Daarna neem ik de tijd om vragen te beantwoorden over de mogelijkheden in mijn praktijk.

Over Christine van Ginkel, Reflexzonetherapeut-Magnetiseur

Na vele jaren met veel plezier in het buitenland gewerkt te hebben en hier de nodige werk- en levenservaring te hebben opgedaan, besloot ik in 1998 om me definitief in Nederland te vestigen. Ik heb altijd al in de dienstverlenende sector gewerkt en wil graag andere mensen helpen met hun genezingsproces. Vele jaren geleden heb ik door te veel computerwerk een ernstige vorm van R.S.I. (Repetitive Strain Injury) opgelopen. Met hulp van het revalidatiecentrum, therapieën te volgen, te sporten (bewegen), daarnaast mijn vicieuze cirkel te doorbreken d.m.v. zelfinzicht, ben ik uiteindelijjk genezen. 

Door deze ervaring, help ik nu mensen op weg hun algehele gezondheid te verbeteren. Ik heb een 4-jarige HBO-opleiding bij de Haagse Akademie voor Natuurgeneeswijzen gevolgd. Dit is de beroepsopleiding tot reflexzonetherapeut. In Den Hoorn (bij Delft) voer ik een eigen praktijk aan huis.

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik naar de totale mens kijk en niet alleen naar de symptomen. Lichaam en Geest zijn één!

Mijn werk bestaat uit jou op weg helpen inzicht in jouw klacht(en) te krijgen en de algehele gezondheid te verbeteren. Dit kan d.m.v. een ontspannende voetreflexzonemassage, reflexzonetherapie, magnetiseren, een eenvoudige ademhalingsoefening en/of tips (handvaten) voor nu, maar ook bruikbaar in de toekomst. Ik ben een voorstander van zelfredzaamheid. Door de jaren heen heb ik geleerd dat een therapie je op weg kan helpen, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen.

 


Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys

Christine van Ginkel

Bogerd 1
2635 JX Den Hoorn

Reflexzonetherapie Fleur-de-Lys, voor meer Balans, Ontspanning en Energie!

Wat doe ik nog meer?

15dec
Workshop
Ochtend Familieopstellingen (VOL)
Leidschendam
Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter. Dat geeft je ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes. Je bent van harte welkom voor een opstelling of om mee te doen als representant.
Coaching - Bedrijfscoaching
Vrouw50Plus
Utrecht
Eigenaar|Procesbegeleider van een concept om alleengaande vrouwen van 50+ in de kracht van hun leven te zetten.
06jan
Training
Keihard leren luisteren naar je intuïtie - proefles voor basistraining - met reading
Nijmegen en andere leslocaties
Bewust leren je intuïtie te gebruiken biedt je nieuwe verrassende handvatten om vragen, problemen en uitdagingen in je dagelijkse en professionele leven aan te pakken.
Coaching - Diverse Coaching
Vedanta
Hardenberg
19jan
Workshop
Ochtend Familieopstellingen
Leidschendam
Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter. Dat geeft je ruimte en vrijheid voor je eigen keuzes. Je bent van harte welkom bij deze familieopstellingen in een kleine groep.
Centra voor Bewustwording
Vedanta centrum voor bewustzijnsontwikkeling
Hardenberg
Renate Voetstra begeleidt mensen in groei- en ontwikkelingsprocessen, zowel individueel als in een groep. *Cursussen Intuïtief Ontwikkelen *Training Chetana (bewust zelfmanagement en communicatie) *Opleiding Intuïtief Begeleiden en nog veel meer
12jan
Workshop
Rust en balans in je gezin
Leidschendam
Ervaar jij onrust in je gezin? En blijft het patroon zich herhalen, wat je ook doet? Of zit je kind niet lekker in zijn vel en kun je de vinger er niet op leggen wat er aan de hand is? Dan is deze workshop met familieopstellingen iets voor jou.
Organisatieontwikkeling en advies
BaanBreekend
Utrecht
Procesbegeleider|Trainer|Adviseur|Coach voor organisaties op de thema's leiderschap, samenwerking en communicatie. Zakelijke Zingever.
09dec
Workshop
Paint your Inner Frida Kahlo
Leiden
Geinspireerd door mijn reis door Mexico neem ik je graag mee op avontuur met je innerlijke Frida Kahlo
Familie- en systeemopstellingen
IJsselstroom, praktijk voor WelZijn
Leiden
26jan
Workshop
Dochter van je moeder - Workshop met familieopstellingen
Leidschendam
Deze workshop draait om de relatie met je moeder en de lijn van vrouwen in jouw familie. Een bijzondere ochtend, die je inzicht en verbinding geeft.
Familie- en systeemopstellingen
(Familie)opstellingen en systemisch werk
Leidschendam
Een familieopstelling is een prachtige manier om inzicht te krijgen in de (onbewuste) dynamiek in jouw familie. Deze dynamiek kan veel invloed hebben op wat jij nu nog voelt en ervaart en op hoe jouw (familie) relaties zich ontwikkelen.
02feb
Cursus
Cursus Familieopstellingen
Leidschendam
Deze Cursus familieopstellingen in een kleine groep geeft je verdieping en zelfinzicht. Elk mens en elke familie heeft zijn eigen verhaal. Als je deze verhalen leert kennen, begrijp je jezelf beter.
Natuurgeneeskunde
GezondFlevoland
Dronten
Opleiding en Training
BaanBreekend
Utrecht
Procesbegeleider|Trainer|Adviseur|Coach voor organisaties op de thema's leiderschap, samenwerking en communicatie. Zakelijke Zingever
21dec
Workshop
Midwinter Cacao ceremony
Leiden
Midwinter cacao ceremonie: Een mooie rituele avond met invloeden uit verschillende windstreken
Opleiding en Training
Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Arnhem / Nijmegen
Op onze school werk je aan je intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling doordat je je intuïtie beter leert herkennen, vertrouwen en gebruiken. Daarvoor kun je kiezen uit korte workshops, cursussen of de healing- en readingingopleiding.
Circulaire economie
Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie
Amsterdam
Voor de transitie naar een nieuwe economie ondersteun ik gemeenten, organisaties, bedrijven en ondernemers bij diverse duurzame en sociale innovatieve projecten.