Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!

Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëti
Voorhout

Compleat Coaching biedt coachingstrajecten op maat, ondersteund door persoonlijk dieetadvies. Gespecialiseerde begeleiding bij darmklachten (zoals PDS, coeliakie ed), voedingsallergieën, ongewenst eetgedrag, omgaan met pijn en stress.

Compleat Coaching is voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en weer ontspannen met voeding wil omgaan. Samen ontdekken we jouw persoonlijke triggers. Bovenal leer je omgaan met die triggers én ontdek je hoe je weer vol vertrouwen in het leven kan staan. 

Bij Compleat Coaching ben je aan het juiste adres voor begeleiding bij:

  • Coeliakie
  • Prikkelbaar Darm Syndroom (o.a. FODMaP- beperkte dieet)
  • Eetgedragstherapie, zoals eetbuien, emotie eten, beperkend eetgedrag

Door jarenlange ervaring als mens, mental coach, eetgedragstherapeut en paramedisch gespecialiseerd diëtist kan ik, Bianca Hermans, u uitstekend begeleiden bij uw persoonlijk hulpvraag. Met mijn OVeR-methode kan elke vraag worden aangepakt.

Ieder mens is uniek! Compleat Coaching werkt niet met standaard methodes. Geen vaste programma’s en protocollen waarin het maar afwachten is of het bij je past. Ieder mens heeft een eigen 'gebruiksaanwijzing'. En soms begrijpen we die van onszelf niet helemaal of nemen we geen tijd om het goed door te lezen. Zo kunnen er lichamelijke klachten ontstaan en/ of zit je niet lekker in je vel. Herkenbaar?

Coaching en Dieetadvies op maat

Er wordt tijdens de begeleiding gekeken naar de persoon, de situatie en de mogelijkheden. Vervolgens wordt een op maat gemaakt traject gestart, dat bij jou en jouw leven aansluit: een coachingstraject op maat, met de OVeR-methode als leidraad. De OVeR-methode gaat namelijk over jouw hulpvraag en over jou: we gaan aan de slag met die 'gebruiksaanwijzing'.

Samen gaan we voor een blijvend succes!

Over Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëti

Ik ben Bianca Hermans. In 2003 ben ik afgestudeerd als paramedisch diëtist. Sinds 2016 ben ik gestart met een eigen praktijk voor coaching en dieetadvies. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd middels diverse scholingen en post HBO-cursussen op het gebied van onder andere:

  • Coeliakie
  • Prikkelbaar Darm Syndroom
  • FODMaP- beperkte dieet
  • NLP (neurolinguïstisch programmeren)
  • ACT (acceptatie en commitmenttherapie)

Ervaringsdeskundige

Een ingrijpend dieet volgen is mij niet vreemd. Ik heb zelf coeliakie en ben daarvoor afhankelijk van het glutenvrije dieet. Naast de theoretische kennis bied mijn kennis als ervaringsdeskundige meerwaarde aan de begeleiding. Ik weet maar al te goed waar je dagelijks tegen aan loopt met een streng dieet. 

Eetgedragstherapeut en Mental Coach

Naast dieetadvisering heeft het coachen mij altijd enorm gefascineerd. Ik ben er van overtuigd dat goede dieetbegeleiding 75% coaching is en 25% theorie. Elk dieet is ingrijpend. Je verandert niet alleen je eetpatroon, maar ook je leefpatroon en dan kom je vaak obstakels tegen. Obstakels buiten jezelf en van binnen. 

Middels diverse cursussen en opleidingen heb ik mijn 'gereedschapsbox' flink uit kunnen breiden en heb ik veel tools in huis om aan de slag te gaan met uw 'gebruiksaanwijzing'. Van veel overtuigingen ben je je vaak niet bewust; dan wordt het lastig iets te veranderen. Met behulp van waardevolle tools maak ik jou juist bewust van het onbewuste. En daar gaan we vervolgens mee aan de slag.  Met gedegen coaching op maat krijg jij de balans terug en sta je weer vol vertrouwen in het leven.


Compleat Coaching - eetgedragstherapeut en gespecialiseerd diëtist

Bianca Hermans

Ravellaan 72b
2215 LZ Voorhout

Lid van beroepsvereniging

Eindelijk weer ontspannen met voeding omgaan? Kom terug in balans!