Natuurvoeding en leefstijladvies


Molenhoek Lb

Het is mijn streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met gezonde vitale voeding. Stap voor stap ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Eten volgens de natuurvoedingswijze zorgt ervoor dat je dichter bij jouw natuur komt.

Vers, gezond, gevarieerd en lekker eten is voor iedereen haalbaar. Ook met een klein budget.
Het is mijn streven zoveel mogelijk mensen hierbij te ondersteunen. 

Ik ga ervan uit dat je, mits je over een gezond gestel beschikt, alles kan eten in de juiste verhoudingen en passend bij jouw lijf. En dat dat voor iedereen anders is.
Ik kan je begeleiden met een actieve, praktische en persoonlijke manier zodat je in eigen tempo gaat ervaren wat gezonde voeding voor jou kan doen. 
Stap voor stap, want je leefstijl veranderen lukt niet in 1 dag. We gaan in gesprek, samen koken en beleven, met de seizoenen mee.
Gezonde voeding moet je kunnen ervaren. Je mag je afvragen: wat VOEDT jou?
 

Over

Mijn naam is Maike en mijn passie is gezond eten, lekkere baksels maken en samen met mensen werken naar mooie haalbare doelen in het leven.
Ik eet het liefst eten waar je onbeperkt van kunt genieten, samen met anderen. 
Mijn interesse in (natuur)voeding is organisch gegroeid.
De afgelopen 20 jaar heb ik op verschillende manieren in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. Eerst in ziekenhuizen als verpleegkundige en later binnen het voortgezet onderwijs als bachelor psycholoog waar ik verantwoordelijk was voor de sociaal emotionele begeleiding van leerlingen.
Meermaals heb ik me verwonderd over hoe wij in onze Westerse wereld met voeding en gezondheid omgaan. Vooral curatief, in plaats van preventief. 
Door de jaren heen is 'voeding' mijn rode draad geworden. Want voeden kun je je op vele manieren. Mijn ervaring is dat als er op 1 vlak iets niet lekker loopt, ook de rest van stagneert. Ik heb leren kijken naar alle facetten die horen bij een gezond energiek lijf.
Ik vind het fantastisch dat alle opgebouwde kennis samenkomt waarbij ik in praktijk VOEDT letterlijk met voeding mensen weer energie en levenslust kan laten ervaren. 


VOEDT natuurvoeding en advies

Maike van den Corput

Stationsstraat
6584AV Molenhoek Lb

Natuurvoeding en leefstijladvies